Kezdőoldal » Tudományok » Társadalomtudományok és bölcsészet » Szeretnék elkezdeni olvasni...

Szeretnék elkezdeni olvasni viszont nem tudom milyen könyv lenne a legjobb kezdésként?

Figyelt kérdés
Szóval inkább olyan könyvet keresnék amiből tanulhatok is társadalomtudomány és a pszichológia érdekel leginkább de akár más témájú is lehet örülnék ha könyvtárban is megtalálnám és nem kéne megvenni szóval ha valakinek van valami ötlete nagyon megköszönöm.

2022. ápr. 21. 16:20
 1/6 anonim ***** válasza:
74%
Sofie világa. Alapvetően filozófia történet, tehát lehet belőle tanulni, másrészt van egy mellékszál, ami miatt olvastatja magát. Én nagyon szeretem.
2022. ápr. 21. 16:53
 2/6 MDaniel98 ***** válasza:
13%

Thinking Fast & Slow (2011)

How to Win Friends & Influence People

2022. ápr. 21. 17:00
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Janne Teller - Semmi

Ez nem tudományos tartalmú, de mindenképpen elgondolkodtató mind társadalmi, mind pszichológiai szempontból - legalábbis szerintem.

2022. ápr. 22. 21:36
 4/6 anonim válasza:
100%
Daniel Keyes: Virágot Algernonak
2022. ápr. 24. 19:00
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

A fentiek mind olyanoknak szólnak, akik falják a könyveket. Ha nem ilyen vagy, akkor a könyvtárban a Hétköznapi pszichológia sorozatot keresd. Pl Légy jó önmagadhoz / Testbeszéd / Szexbeszéd / A szülő is ember / Mélyponton.

Sok témájuk volt, és mind könnyen olvasható. Olyat keress, amilyen téma épp most foglalkoztat.

2022. ápr. 29. 15:58
 6/6 anonim válasza:
Atkinson: Pszichológia könyve egy minden tekintetben átfogó, laikusok számára is érthető könyv. Egyetemen is ezt használják, de nem száraz, tényleg minden benne van. Philip Zimbardo Pszichológia sorozata is jó.
2022. ápr. 30. 17:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!