Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha nem hajlandó velem nyaralni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem hajlandó velem nyaralni jönni mert fél a repülőn az mennyire gáz?

Figyelt kérdés
A szüleim meghívtak engem és a páromat is akivel már 4 éve élek együtt nyaralni egy olyan helyre ahová csak repülővel lehet eljutni, kb 3 órás az út, de a párom nem hajlandó velünk jönni, azt mondta én menjek nyugodtan ő biztos nem fog jönni, hiába mondtam el neki, hogy ez nekem rosszul esik, hogy ennyire nem képes értem, holott repült már párszor, velem is, de azt mondja az csak 1,5 óra volt nem 3... A szüleim szerint ez csak kifogás és szerintük ez egy 30 éves férfitől nem túl férfias. Apukám sem szeret repülni de ő bevállalja a családja kedvéért. Lehet csak én gondolom túl de nekem ez annyira rosszul esett.

2022. ápr. 28. 10:38
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
84%

pánikfélelem bármikor kialakulhat, nem számít, hogy korábban már repült

nagyon megértő lehetsz, hogy még neked esik rosszul...

2022. ápr. 28. 10:40
 2/24 anonim ***** válasza:
24%
Ez csak kifogás. Pláne ha volt már alatta plane.
2022. ápr. 28. 10:43
 3/24 A kérdező kommentje:
Kedves első, szerintem normális ha rosszul esik, mert mint mondtam utazott már korábban repülővel.
2022. ápr. 28. 10:45
 4/24 anonim ***** válasza:
77%
#3: és mint mondtam a pánikfélelem bármikor kialakulhat. Én többszázszor mentem mozgólépcsőn, majd egyik napról a másikra tériszonyom lett, így már képtelen vagyok rá...
2022. ápr. 28. 10:49
 5/24 anonim ***** válasza:
20%
Ki fizeti a nyaralást? Nem a pénzzel van baja?
2022. ápr. 28. 10:49
 6/24 anonim ***** válasza:
91%
Ez annyira káros mikor valamire azt mondják, hogy nem túl férfias/nőies…
2022. ápr. 28. 10:50
 7/24 A kérdező kommentje:

5-ös, nem a pénzzel van baj, pláne ha most lefoglaljuk akkor olcsó is lesz

de a pánikfélelem már csak a gondolatától?

6-os: miért?

2022. ápr. 28. 10:55
 8/24 anonim ***** válasza:
100%

Ha tényleg annyira retteg a dologtól, akkor ne erőszakold rá! Nehogy valami komolyabb baja legyen, ha mégis veletek tart. Pl: pánikroham, rosszullét, ájulás. (Gondolom, az a többi résztvevőnek is kényelmetlen lenne.)

Nyilván nem mindegy, hogy kinek mennyi ideig kell elviselnie azt, amitől fél. Ráadásul 2x, mert ugyebár visszafelé sem lenne rövidebb az út.

Ez nem arról szól, hogy férfias-e vagy sem.

Ha már nyaralni mentek, akkor az mindenkinek legyen jó... :,D

2022. ápr. 28. 10:58
 9/24 anonim ***** válasza:
95%

Mint érintett hadd szóljak hozzá.

Rettegek a repüléstől, de erős szorongás máskor is rám jöhet. De kizárt, hogy repülőre tudjak ülni.

Párom családja is utazós meg repülős fajta, de szerencsére ők vannak olyan toleránsak, hogy ezt elfogadják. Mondjuk én nem is értem, hogy mit kell ezen problémázni. Ez a kettőtök dolga egyrészt, másrészt a szülőknek nem teljesen mindegy, hogy megy-e a párod vagy sem...? Ez miben befolyásolja az ő nyaralásukat? Max. a párodnak rossz, hogy kimarad.

Sajnos az a tapasztalatom, hogy a társadalom nagy része a szorongásos problémákat hisztinek veszi és hogy "gyógyszerezd be magad arra a pár órára aztán jól leszel", de akinek van ilyen problémája az tudja, hogy ezt így nem lehet megoldani ennyivel.

"Apukám sem szeret repülni de ő bevállalja a családja kedvéért."

A "nem szeret" és hogy olyan roham jön rá, hogy rosszul lesz azért nem teljesen ugyanaz a kategória.

2022. ápr. 28. 11:10
 10/24 anonim ***** válasza:
89%
Ne haragudj kérdező, de önző vagy... a nyavalyás érzéseiddel foglalkozol, ki nem sz*rja le, már ne is haragudj. Mint egy gyerek... képes vagy elfogadni számodra kellemetlen dolgokat sértődés nélkül? Nem hiszem. Na ezt kellene megtanulni és felnőni...
2022. ápr. 28. 11:30
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!