Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha nem hajlandó velem nyaralni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem hajlandó velem nyaralni jönni mert fél a repülőn az mennyire gáz?

Figyelt kérdés
A szüleim meghívtak engem és a páromat is akivel már 4 éve élek együtt nyaralni egy olyan helyre ahová csak repülővel lehet eljutni, kb 3 órás az út, de a párom nem hajlandó velünk jönni, azt mondta én menjek nyugodtan ő biztos nem fog jönni, hiába mondtam el neki, hogy ez nekem rosszul esik, hogy ennyire nem képes értem, holott repült már párszor, velem is, de azt mondja az csak 1,5 óra volt nem 3... A szüleim szerint ez csak kifogás és szerintük ez egy 30 éves férfitől nem túl férfias. Apukám sem szeret repülni de ő bevállalja a családja kedvéért. Lehet csak én gondolom túl de nekem ez annyira rosszul esett.

2022. ápr. 28. 10:38
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
85%

Fél a repüléstől! Pont! Ezen mit nem lehet megérteni?

Fordított esetben gondolom Te elvárnád a megértést!

Azzal járna a legjobban ha soha többé nem menne Veled sehova,se a családoddal!

2022. ápr. 28. 20:58
 22/24 anonim ***** válasza:
100%
Nőként írom, a stílusod alapján borzasztó követelőző és önző lehetsz. Szegény párod...
2022. ápr. 30. 18:49
 23/24 anonim ***** válasza:
100%

Az gáz, hogy nem érted meg, hogy fizikailag és lelkileg képtelen a repülésre.

Jó, hogy millió más közlekedési eszköz is létezik.

2022. máj. 1. 13:46
 24/24 anonim ***** válasza:
100%

Én simàn mennék. (Természetesen miutàn kifizettem a repülőjegyet)

29/F

2022. máj. 1. 19:51
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!