Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha a baràtom bàntott mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a baràtom bàntott mit mondjak mi történt, azt hogy elestem?

Figyelt kérdés
2022. ápr. 27. 11:31
1 2 3 4 5
 21/43 A kérdező kommentje:
Hazament a szüleihez itt hagyott. Ez van. A helyzet bonyolult mert nemtudok hova menni az én csalàdom 220 kmre él. De a munkahelyem meg itt van.
2022. ápr. 27. 12:53
 22/43 anonim ***** válasza:
100%
Hálaistennek hogy elment. Remélem vissza se jön.
2022. ápr. 27. 12:56
 23/43 anonim ***** válasza:
100%

Én egyszer jártam így, nyilván instant szakítás lett belőle, pedig gyerek is volt, 3 éves. Akkor történ először és utoljára.

Én direkt még csak nem is sminkeltem az első 1-2 napban. haza is mentem vele anyuékhoz. Elég volt őket visszafogni és bár a munkahelyemen diszkrétek voltak, tudom, hogy azt gondolták amit.

Hogy miért tettem így? Hát nagyon egyszerű, még szerettem akkor, fiatal voltam és bizonytalan magamban.

Viszont az, hogy megütött, az az ő szégyene volt.

Azért nem titkoltam, hogy igenis látszódjon és ha olyan balfék lennék, hogy azok után vele maradok, akkor az már az én szégyenem lenne.

A folt miatt sosem kellett magyarázkodnom, ha kiderült volna, hogy utána is együtt vagyunk, az miatt kellett volna és én akkor szégyelltem volna magam jobban.

Így maradt a monokli, a párom meg repült. Életem legjobb döntése volt, mégha akkor pokoli nehéz is volt egyedülálló anyaként talpra állni, Budapesten, albérletben. Azóta már egyetemista a gyerek, én meg férjnél vagyok (vele csak élettársak voltunk), a jó isten se tuja miképpen alakult volna, ha akkor maradok.

Egy életed van neked is, erre meg semmi mentség nincsen. Ha szegény vagy., hát szegény vagy, léteznek állások munkásszállóval is, ha nincsen gyerek, az is opció.

Nem a te hibád a helyzet, nem szégyen az, ma megütik az embert, az a szégyen, ha eltűröd és kifogásokat gyártasz miért nem lépsz.

Ha nem fejezed be végleg, magaddal szúrsz ki, szerencsés esetben "csak" boldogtalanság vár rád, rosszabb esetben lesz még folytatás is, ha nincsenek következmények, aztán akkor majd aggódhatsz az életedért is.

A te döntésed, a te életed. Kezdd újra! Hálás leszel utólag magadnak érte és megerősít, hogy képes voltál továbblépni.

2022. ápr. 27. 13:14
 24/43 anonim ***** válasza:
85%
Szakíts vele mindenképp, legyen önbecsülésed. Ettől függetlenül, ha nem akarsz pletyka tárgya lennj, mond hogy csak elestél, vsgy beverted magad valamibe.
2022. ápr. 27. 13:26
 25/43 anonim ***** válasza:
100%
Szabit nem tudsz kivenni a hét hátralévő részére?
2022. ápr. 27. 13:38
 26/43 anonim ***** válasza:
100%
jelents beteget, vagy menjél szabira személyes okokra hivatkozva
2022. ápr. 27. 13:58
 27/43 anonim ***** válasza:
83%
Vivien te vagy az?
2022. ápr. 27. 14:09
 28/43 A kérdező kommentje:
25 Nemtudok a szabit elöre be kell írni nem lehet így random. Betegre mehetnék de nem szeretnék.
2022. ápr. 27. 14:12
 29/43 A kérdező kommentje:
Nem Vivien a nevem.
2022. ápr. 27. 14:13
 30/43 anonim ***** válasza:
100%
Mi lett volna amúgy a kérdésed lényege? Hogy van-e olyan alapozó, amivel el tudod fedni a nyomokat?
2022. ápr. 27. 14:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!