Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak a barátom nagyon meg bántott?

Figyelt kérdés

A barátommal már nem olyan a kapcsolatunk alig tudunk találkozni,tegnap meg olyanokat írogatott nekem,hogy neki nem kellek,egy hülye ku.va..vagyok. neki rendes csaj kel.amire nem adtam okot,az volt hogy 20 éves lány vagyok.és apám elküldött mert sejti,hogy a barátommal,találkozgatok.. és elküldött,de a barátomhoz nem mehetek,neki mindegy csak az utcán legyek..:( és sikerült ki harcolnom hogy itt maradhassak addig míg nem kapom meg a fizetésemet.de a barátom szavai nagyon bántóak amiket írogatott,hogy egy k.va vagyok neki nem kelek.sírtam egész este

erre én írtam neki hogy én szeretlek nem értem miért kapom ezt.:( szerintetek? igy mit csináljak?

#meg bántottak.
2012. szept. 9. 12:09
 1/6 A kérdező kommentje:
olyanokat írogat.. de nem akarom itt le írni:'(nem tudom mi ütött belé,apám azért tiltott el,mert itt volt nálunk 6 hónapon át ingyen. és mi vásároltunk neki állandóan cigit,stb de mióta haza küldte apám,azóta nagyon nagy képű lett velem.ugy meg bánt ..:'( sírok egész este..
2012. szept. 9. 12:12
 2/6 anonim válasza:
nézdd itt már kihúnyt a szerelem tudom h te még szereted de ha ő téged nem csak az idődet pazarlod és az övét is ha van benne annyi hogy még ugye együtt vagytok és nem keres más lányt...egyszóval szakíts vele nem tesz ez jót lelkileg ez nem olyan dolog amit megkell menteni... ha ilyeneket ír ezen már nincs mit de szerintem ezt te is tudod:)
2012. szept. 9. 12:13
 3/6 A kérdező kommentje:
és igazából azért küldte haza,mert apámról nagyon csúnya dolgokat mondott,meg a szüleimről,is én soha egy rossz szót nem mondanék rájuk.. de ő.. nagyon bunkó lett
2012. szept. 9. 12:13
 4/6 A kérdező kommentje:
Igen tudom.:( most nem is írtam neki vissza.. nem is akarok vele egy idelyig beszélni..:(( se találkozni.majd ha ő keress és talán hiányol..:/
2012. szept. 9. 12:14
 5/6 anonim ***** válasza:

ez igazából tucatkérdés melyre tucatválaszok érkeznek

szenvedsz mert megbántott a barátod aki a leírásod alapján olyan ficsúr lehet amin nem tudom mit esznek a nők....mit csinálj? inkább állíts fel egy normális értékrendet... látom neked is a rosszfiúk jönnek be aztán csodálkozol ha rosszat tesznek....vagy szeretsz szenvedni de te sem vagy százas

2012. szept. 9. 12:23
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem végleg zárd ki az életedből a srácot,talán sosem szeretett,ingyen élni viszont annál inkább,még neki áll feljebb.Te meg buta vagy és a szerelem elvakított mint ahogy ez gyakran előfordul.
2012. szept. 9. 12:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!