Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak a barátom nagyon meg bántott?
A barátommal már nem olyan a kapcsolatunk alig tudunk találkozni,tegnap meg olyanokat írogatott nekem,hogy neki nem kellek,egy hülye ku.va..vagyok. neki rendes csaj kel.amire nem adtam okot,az volt hogy 20 éves lány vagyok.és apám elküldött mert sejti,hogy a barátommal,találkozgatok.. és elküldött,de a barátomhoz nem mehetek,neki mindegy csak az utcán legyek..:( és sikerült ki harcolnom hogy itt maradhassak addig míg nem kapom meg a fizetésemet.de a barátom szavai nagyon bántóak amiket írogatott,hogy egy k.va vagyok neki nem kelek.sírtam egész este
erre én írtam neki hogy én szeretlek nem értem miért kapom ezt.:( szerintetek? igy mit csináljak?
ez igazából tucatkérdés melyre tucatválaszok érkeznek
szenvedsz mert megbántott a barátod aki a leírásod alapján olyan ficsúr lehet amin nem tudom mit esznek a nők....mit csinálj? inkább állíts fel egy normális értékrendet... látom neked is a rosszfiúk jönnek be aztán csodálkozol ha rosszat tesznek....vagy szeretsz szenvedni de te sem vagy százas
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!