Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt igy a barátom már nem szeret. Mit tegyek? (lent)
Figyelt kérdés
Családom miatt tartunk szünetet, de tart 2napja. Ma hívtqm, qzt mondta, mindjárt visszahí. Ehhez képest ma én hívtam őt 7órával később. Ő a barátaival van, mikor én nem lehetek. Mit tegyem? Ja több mint 1éve vagyunk együtt.2012. szept. 8. 19:57
1/9 Mókusgyilkos válasza:
kisebbségi többség?
először is: ha már a mi adónkból élsz legalább tanuld meg a nyelvünket.
másodszor: ez hol jelenti azt h nem "szeret"?[ne veled 20 purgyét csinálni]
2/9 anonim válasza:
Szerintem is egy roma gollam az illető
3/9 Danusz válasza:
Hihetetlen milyen primitív vagy!
4/9 Mókusgyilkos válasza:
a lopott telón írj smst a szöveg:
- a rák egye meg a gyomrodateeeeeeeeee
valszeg ő azt fogja erre reagálni h:
- te b*zikúrva [igen 1be és úval és paradoxonnal]
5/9 anonim válasza:
pfff fogadjunk 14 éves vagy...ilyen marhaságokon agyalsz
7/9 anonim válasza:
Nem megmondtam, hogy ha még egy hozzád hasonlót meglátok, küldöm a gázkamrába?! Most menj innen, mielőtt a méhedet is kivágom, te csizmaa..XD
8/9 A kérdező kommentje:
Nem vagyok roma csak telóról írtam. Vicc: rokker vagyok és utálom a cigányokat!
2012. szept. 15. 20:47
9/9 anonim válasza:
rokker? Bocsi az nem tudom, hogy mi.. Maximum rocker van, de te nyílván nem lehetsz az, hiszen leírni sem tudod.(:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!