Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha a baràtom bàntott mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a baràtom bàntott mit mondjak mi történt, azt hogy elestem?

Figyelt kérdés
2022. ápr. 27. 11:31
1 2 3 4 5
 11/43 A kérdező kommentje:
A térdem is megütöttem meg az oldalam de az nem làtszik.
2022. ápr. 27. 12:16
 12/43 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon sajnálom... alapozóval, korrektorral plusz púder tudod halványítani, de ha csúnya a monokli, szerintem nem tudod eltüntetni.

Te leszel a téma. Arról kell tegyél, hogy erre többet ne legyen esélye.

2022. ápr. 27. 12:16
 13/43 anonim ***** válasza:
100%

Mi ebben a bonyolult? Kezet emelt rád, ráadásul még nyoma is van. Bemész szépen a főnöködhöz, rámutatsz a monoklidra, közlöd hogy kérsz egy nap szabit hogy elintézd, és ezután szépen elmész a kórházba (látlelet) és onnan egyenesen a rendőrségre.

Még ha pl. meg is csaltad a párod, normális ember megbeszéli a dolgot, majd szakít (vagy sikerül megoldani és együtt maradnak) de nem bántja a másikat.

2022. ápr. 27. 12:19
 14/43 anonim ***** válasza:
100%
Hát sajnos leszel téma max, színházi smink, alapozó tűntetné el csak szerintem. Remélem nem állsz szóba Vele többé!!!
2022. ápr. 27. 12:21
 15/43 A kérdező kommentje:
13 Nem csaltam meg. Semmi ilyesmit nem tennèk.
2022. ápr. 27. 12:31
 16/43 anonim ***** válasza:
100%
Igen,ezek mindig nagyon bonyolult helyzetek, "mert hát szeretem". Akkor ne nyavalyogj, szokj szépen hozzá, mint a többi, és tűrjed. Szokd meg azt is, hogy te vagy a téma, és jöhetnek a megszokott mesék, millió van. Leestél, a lépcsőn, ellökött a vak komondor stb. Amiket úgyse hisz el senki, de a kedvedért, mivel azt szeretnéd, hajlandóak eljátszani, hogy elhiszik, és a hátad mögött leszel téma.
2022. ápr. 27. 12:35
 17/43 anonim ***** válasza:
100%
Pedig igenis legyél Te a téma, mert SEGÍTSÉGRE LESZ SZÜKSÉGED.
2022. ápr. 27. 12:37
 18/43 anonim ***** válasza:
94%

Teljesen mindegy mit hazudsz, úgyis azt fogják hinni, hogy megvert.

Nem lehet olyan bonyolult a helyzet, hogy megérje hagyni neki, hogy újra megtegye! Menj el orvoshoz, és vetess fel látleletet, hidd el, a későbbiekben is jól fog jönni, ha most nem is akarod feljelenteni.

[link]

Hívd fel őket!

2022. ápr. 27. 12:37
 19/43 anonim ***** válasza:
100%
#15 Hát süsd meg. Azt írtam, hogy "még ha pl." mivel abból a reeengeteg infóból nehéz volt kihámozni, hogy miért is nem dobod azt a férget.
2022. ápr. 27. 12:38
 20/43 anonim ***** válasza:
100%

Azt hogy d@g@lj meg te f@sz, most elhagylak!

De tényleg tedd is meg!

2022. ápr. 27. 12:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!