Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elhagynád a párodat, hogyha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhagynád a párodat, hogyha kiderülne az, hogy csak beérte veled, mert nem talált jobbat és ezt szóvá is tenné?

Figyelt kérdés
2022. ápr. 27. 07:52
1 2 3 4 5 6 7
 51/63 A kérdező kommentje:

Felraktam egy hasonló kérdést és ezt a választ kaptam.

"Nekem sem volt még ilyen, és egy ilyen duma nekem csak annyit jelentene, hogy eddig lúzer volt, és folyton olyan szekér után futott, ami nem vette fel."

Tehát, ha jól értem szerinte mégis jobb lenne csak beérni valakivel, mert különben lúzer vagyok? 🤷

2022. ápr. 29. 20:12
 52/63 anonim ***** válasza:
100%
És ha lúzer valaki, akkor mi van? Hát nem születhet mindenki jó genetikával, megfelelő családba, és válhat vonzó külsejű és személyiségű, egzisztenciálisan magas szintű férfivá. Mindig ugyanoda lyukadunk ki. Mint ahogy anyagilag is vannak a módosak és a szegények, úgy a párkapcsolati piacon is vannak a tehetősek és a koldusok is.
2022. ápr. 29. 20:21
 53/63 anonim ***** válasza:
100%
Aha természetesen szakítanék vele.
2022. ápr. 29. 20:22
 54/63 A kérdező kommentje:
#52 Ezt a lúzer szót nyugodtan belehetne tenni a politikai inkorrektség szavak listájába.
2022. ápr. 29. 20:25
 55/63 anonim ***** válasza:
100%
Megalkuvásból ne legyen veled senki. Akkor nem szeret. Minek a kapcsolat?
2022. ápr. 30. 00:53
 56/63 A kérdező kommentje:

Itt a legtöbb válasz tök jó és támogató, de erre a kérdésre miért kapok ellenséges válaszokat?

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb..

2022. ápr. 30. 06:31
 57/63 anonim ***** válasza:
100%

Mert mást kérdezel, másra aszociálnak az emberek.

A kérdésed nem azt implikálja, hogy te nem húzod egy olyan ember idejét aki fülig szerelmes beléd meg nem ámitod hogy veled maradjon, hanem hogy egy minden negatív tulajdonsággal rendelkező személy visszautasítja a közel tökéletes embert, mert "nem elég jó" egy külső perspektívából meghatározott szemléletmód szerint, meg egy alkalmi kapcsolatra sem.

Nem állítod ezt a kérdésben konkrétan, de az átlagemberben a megfogalmazás mód miatt ezt a hatást kelti.

2022. ápr. 30. 07:06
 58/63 anonim ***** válasza:
100%

"Teérted hajtok, hogy mindened meglegyen / Nem akadt jobb neked, ezért vagy mellettem"

https://www.youtube.com/watch?v=mS9f7V3U4RI

2022. ápr. 30. 08:39
 59/63 De La Cruse ***** válasza:
0%

Nem.

Meg kell mutatni neki, hogy velem járt a legjobban!

2022. ápr. 30. 13:34
 60/63 anonim ***** válasza:
47%
Inkább igen. De a gyakorlati kivitelezés nem olyan könnyű. Megszoktátok egymást, amúgy jól megvagytok. És egyszercsak vége a közös életeteknek. Nem könnyű döntés akkor sem ha ez kiderült. Itt a GYK-n könnyen rávágja mindenki, hogy válj el, hagyd ott a társad. A való életben ez iszonyatos nehéz döntés. Sokan élnek úgy éveket, hogy pokol az életük. Egy ilyen kijelentés nem biztos, hogy véglegesen el kell vágja két ember közös életútját. Ha amúgy is sz@r a kapcsolat, viszont akkor nem szabad együtt maradni
2022. máj. 3. 00:55
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!