Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elhagynád a párodat, hogyha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhagynád a párodat, hogyha kiderülne az, hogy csak beérte veled, mert nem talált jobbat és ezt szóvá is tenné?

Figyelt kérdés
2022. ápr. 27. 07:52
1 2 3 4 5 6 7
 11/63 anonim ***** válasza:
24%

Valahol mindig a kompromisszumokról szólnak a kapcsolatok. Férfiként én is szerettem volna inkább egy magas, vékony, széparcú, szexi testű kedves, odaadó, hűséges nőt, akinek normális a múltja és valóban engem szeret. Mint ahogy a nők is szívesebben vannak egy jóképű, izmos, sikeres, gazdag, sármos, elbűvölő pasival. Dehát kevesen vannak olyan magas szinten, hogy a valódi igényeiknek megfelelő párt szerezzenek. De egyedül lenni még rosszabb, ezért marad a kompromisszum.

Viszont ezt nem illik hangoztatni.

2022. ápr. 27. 08:30
 12/63 anonim ***** válasza:
12%

9. vagyok.

Hiába a lepontozás, ha megkérdeznéd a párod, és ő valóban őszintén válaszolna, akkor mit mondana arra, hogy te vagy a vonzóbb neki, vagy inkább ő?

N.: [link]

F.: [link]

2022. ápr. 27. 08:30
 13/63 anonim ***** válasza:
83%
Ha az azt jelenti, hogy most is jobbra vágyik, mint én, akkor igen, mert ez az jelenti, hogy mellettem keresgél. Ha azt, hogy nem így képzelte, de megszeretett, mert megismerve rájött, hogy nálam jobbat nem talál, akkor nem.
2022. ápr. 27. 08:33
 14/63 anonim ***** válasza:
98%
Nem rosszabb egyedül. Az egyetlen életedet leélni úgy, hogy oylannal vagy, aki nem szeret? Ez baromi kegyetlen.
2022. ápr. 27. 08:35
 15/63 anonim ***** válasza:
93%
Csak a gyenge, jellemteleneknek rosszabb egyedül, mint rossz kapcsolatban. 🥲
2022. ápr. 27. 08:46
 16/63 anonim ***** válasza:
13%

Az egész élet kompromisszum. Miért akkor dolog ezt elfogadni, és beismerni?

Ferrari helyett Fiat.

Rózsadomb helyett Rózsa utca.

Gucci helyett GAP.

Modell helyett Mari.

2022. ápr. 27. 08:55
 17/63 A kérdező kommentje:

Én soha nem tennék ilyet, egyáltalán nem vonz az a gondolat, hogy azzal legyek együtt akit nem szívesen ölelgetek, nem jó csókolózni vele és a szex se az igazi, inkább keresem tovább. Már egyre kevésbé frusztrál az, hogy tapasztalatlan vagyok, mert úgyis jobb lesz idővel, hogyha megtalálom azt akit szeretni tudok.

Viszont, ha ennyire nem jó dolog megcsinálni ezt a másikkal, hogy nem volt jobb és ezért esetleg tönkretehetném, miért javasolják azt, hogy vegyem lejjebb igényeimet és minél hamarabb esek túl az egészen? Miért ciki az, hogy nem volt valakinek partnere egy idő után?

2022. ápr. 27. 08:59
 18/63 A kérdező kommentje:
#16 Emberek vagyunk nem termékek.
2022. ápr. 27. 09:00
 19/63 anonim ***** válasza:
25%

18.-ra.

De 1:1 úgy árazzák be egymást az emberek. Külső, fizu, diploma, lakás,...alapján.

2022. ápr. 27. 09:03
 20/63 A kérdező kommentje:
#19 Csak a nem normálisak. Normális emberek ilyet nem csinálnak. Nem követendő példa amit írsz.
2022. ápr. 27. 09:03
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!