Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elhagynád a párodat, hogyha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhagynád a párodat, hogyha kiderülne az, hogy csak beérte veled, mert nem talált jobbat és ezt szóvá is tenné?

Figyelt kérdés
2022. ápr. 27. 07:52
1 2 3 4 5 6 7
 41/63 anonim ***** válasza:
100%

Mindenkinek, aki tolja ezt a megalkuvás dumát:nyomorult életed lehet, hogyha a kapcsolatod megítélését egy szép test és egy csinos pofi adja.

Annyi legyen legalább benned, hogy a tehetetlen gyengeségednek, a jellemtelen kapcsolatfüggőségednek köszönhetően nem rántasz magaddal egy nőt, hanem meghagyod neki a lehetőséget, hogy magához méltó párt találjon, akinek jóval többet jelent egy két lábon járó keresőképes lyuknál, mert neked igencsak szerény értelmi képességeiddel csupán ennyire futja.

2022. ápr. 27. 18:37
 42/63 A kérdező kommentje:

Nekem voltak olyan rossz hangulataim amikor úgy voltam vele, hogy fenébe is, de hagyom az elveimet és összejövök a legelső csajjal akinek tetszenék. Volt is jelentkező tetszettem neki, de nekem ő nem tetszett, találkozásig se jutottunk el, mert nem tudtam megtenni. Én, ha akarnám se tudnám lejjebb adni az igényeimet. Inkább fejlesztem magam. Előbb izzadásig edzettem és nem csak az lebegett a szemem előtt, hogy vonzóbb leszek majd ettől, hanem az is, hogy az egészségem miatt is fontos ezt csinálni, tehát mindenképp jól járok ezzel. Arra is törekszem, hogy ne csak testileg, hanem személyiségileg is fejlődjek.

Azért jutott eszembe ez a kérdés, mert van egy barátom, aki már nagyon szeretné, hogy legyen barátnőm, ő több nőt vonzónak tart, mint én és nem érti meg azt, hogy nem mindenki olyan, mint ő. Igazából a legjobb barátom, nagyon intelligens, művelt ember, szeretek beszélgetni vele, de a legtöbb konfliktusunk az emberi kapcsolatok témája miatt van. Szerinte sok ember él rossz kapcsolatban, de mégis jobb rossz kapcsolatban, mint egyedül. Nem értem a gondolkodását, mert már 10 éve párkapcsolatban él és a barátnője is a barátom, nagyon jó párkapcsolatban élnek. Miért akarnék akkor egy rossz kapcsolatot, hogyha neki összejött egy jó kapcsolat? Akkor nem ésszerűbb keresni tovább, mint benne lenni egy rossz kapcsolatban ahol elszalaszthatom a jó esélyt, mert türelmetlen voltam? Sokszor azzal nyomaszt, hogy dehát telik az idő és az élet rövid hip-hop elszalad. Ez így van, de erre mit mondjak?

2022. ápr. 27. 20:15
 43/63 anonim ***** válasza:
100%

"mégis jobb rossz kapcsolatban, mint egyedül"

Ez az állítása nincs alátámasztva sem empirikus, sem statisztikai adatokkal, de én személyes tapasztalatra támaszkodva azt mondom, hogy nincs egy TÉNYLEG ROSSZ kapcsolatbnál rosszabb. Amikor nem hagyja abba a "miért nem vagy szebb", meg "nem szeretsz eléggé, ne így viselkedj" és hasonló jellegű dumáját, mert benne nincs meg az amit ő várna el a szerelemtől... és akkor összetehetem a 2 kezem, mert engem nem ért fizikai bántalmazás vagy hasonló. Sokkal jobb egyedül mint koloncnak lenni valaki nyakában - ugyanis senki nem tudja évekig játszani a hős szerelmest amikor gyomoridege van mikor megöleli a másik.

"Sokszor azzal nyomaszt, hogy dehát telik az idő és az élet rövid hip-hop elszalad. "

Pont azért nem szabad megülni a langyos fekaliaban, hidd el, megspórolsz magadnak egy adag vesződést, ha azzal kavarsz aki vonzó neked. Ha nem érzed a másikkal a hormon koktélt akkor az adott személlyel való aktus olyan lesz mintha kivernéd, de a párkapcsolat és egy lakotarssal való együttélés minden negatívumát megkapnád. Arról nem is beszélve, hogy a másiktól időt veszel el, aki alapesetben nem érdemli meg, hogy kicsesszenek vele, csak azért mert a partnere részéről nem kölcsönös a szerelem - csak így nem fog olyat keresni aki viszont a is ezt, cserébe egy idő után rajta fog lecsapódik az elégedetlenségből fakadó frusztráció.

Hálás vagyok neked, ha kiállsz a te igazad mellett, mert nőként borzasztó érzés "elviseltnek" lenni egy kapcsolatban.

2022. ápr. 27. 20:46
 44/63 anonim ***** válasza:
100%
Jó nagy bunkó, aki ilyet mond. Mehet a francba.
2022. ápr. 28. 07:09
 45/63 anonim ***** válasza:
4%
Látszik, hogy ezt a topic-ot főként nők használják... gyalázkodás, személyeskedés, egymás felpontozása, az ellentétes vélemény kollektív büntetése. Na további jó álmodozást, lányok!
2022. ápr. 28. 07:27
 46/63 anonim ***** válasza:
66%
Neked is jó sírdogálást a gyerekszobában, icike-picike incel!👶🏼🍼
2022. ápr. 28. 07:30
 47/63 FerencDávid válasza:
5%
Jöttem felpontozni az embereket akik átlátnak a ködön, szeretem az ilyen nihilista gondolkodású embereket.
2022. ápr. 28. 07:36
 48/63 anonim ***** válasza:
0%

Na mégegyszer: az emberekben az idővel és a tapasztalattal kialakul egy világkép, hogy nagyjából hol a helyük a táplálékláncban. Aki elég okos ösztönösen vagy tudatosan, de ennek megfelelően fogja fel felmérni a lehetőségeit és meghozni a döntéseit. Lehet ezt megalkuvásnak is hívni, de a lényeg, hogy ez nem(!) rossz dolog. Mint ahogy nem fog az ember 60-70 milli⁹s házakat nézni, ha csak 5 millió van a számláján.

Azt pedig abszolút nem értem, hogy miért csak végletekben gondolkoztok. Nem csak bombanő és bányarém van. Nem csak Rózsadomb és Lyukó. Vannak bőven átlagos férfiak és nők, akikkel lehet ugyan nem fogsz kiugrani a bőrödből, de nem is leszel boldogtalan.

Ez az incelezés meg... mint a Mi Hazánk párt alá kommentelt primitív nácizások.

Látjátok amúgy, így kell megírni egy véleményt személyeskedés nélkül. Nektek is sikerülni fog,csak hinni kell!

2022. ápr. 28. 08:10
 49/63 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem átlagos az, akibe szerelmes vagyok, mert attól látom szépnek, és megfordítva nem leszek szerelmes valakibe attól, mert "bomba". Az igényeim ugyan pont ugyanazok, mint magam felé, de ezek inkább olyasmik, amik miatt kompatibilisek leszünk. Pl. hogy értsük egymás humorát, azonosak legyenek a hosszú távú céljaink, ne idegesítsen valamiféle szokásával (én se őt) és sorolhatnám. Na meg a fő igényem az, hogy ne egyoldalú legyen. Ezt meg hova lehet sorolni, hány milliós háznak? Nem jó az elméleted. Persze az ember megértésre vágyik és ezért inkább a saját kultúrköréből keresgél (ahogy barátokat is) hasonló szemléletű, anyagi helyzetűt vagy akivel egyezik a hobbija, mert kapcsolódni akar, és ezek aztán még sok mindent hasonlóságot hozhatnak magukkal, de nincs ilyen, hogy "tápláléklánc", mert nem vagyunk állatok, és a világ nem ennyire kategorizálható, hogy kinek mi működik majd. Aki lenézi a "ködöt", az meg agyalhat azon, miért nem tudja mások érzelmeit lefordítani és ezért miért nincsenek nem üzleten alapuló kapcsolatai. Az a jó, az érzelem és értelem is találkozik, ha csak érzelem van, de akarat nincs, az se működik, mert csak sodródás, meg az se, ha csak akarat van, de sosem volt érzelem, ahogy az ember még olyan munkát sem tud jól csinálni, amit nem szeret.
2022. ápr. 28. 11:29
 50/63 anonim ***** válasza:
66%

"van egy barátom, aki már nagyon szeretné, hogy legyen barátnőm"

Ez elég fura.

2022. ápr. 28. 13:13
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!