Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elhagynád a párodat, hogyha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhagynád a párodat, hogyha kiderülne az, hogy csak beérte veled, mert nem talált jobbat és ezt szóvá is tenné?

Figyelt kérdés
2022. ápr. 27. 07:52
1 2 3 4 5 6 7
 21/63 anonim ***** válasza:
100%
Ezen logika alapján akkor olyan pasit kell keresnem, akinek sok pénze van és nagyon jóképű - tehát bárkit megkaphat. Ha ennek ellenére engem akar kapcsolatra, akkor tényleg szeret.
2022. ápr. 27. 09:05
 22/63 anonim ***** válasza:
27%
Én mondjuk előtte lehet, hogy végigmennék a fél rokonságán, hogy érezze a törődést.
2022. ápr. 27. 09:15
 23/63 anonim ***** válasza:
95%

12

Én elvárnám, hogy tartson engem legalább ugyanolyan vonzónak, mint a képen látható nőt.

2022. ápr. 27. 11:50
 24/63 anonim ***** válasza:
86%
Így vagyok, és valószínűleg elhagyom. Nem azért, mert nem tart vonzónak (annak tart, csak jobbra vágyott), hanem mert úgy érzem, érdemlem olyan férfit, aki viszont engem akar, akinek én vagyok az a valaki, akit tényleg szeretne. Ha az, akit kiszemeltem lépni fog felém, akkor én is dobbantok.
2022. ápr. 27. 11:56
 25/63 anonim ***** válasza:
100%
24. Na ez ugyanolyan gáz, amikor valaki már talonban van, de előbb kivárod, megéri-e. Egyikőtök sem jobb a másiknál.
2022. ápr. 27. 12:03
 26/63 anonim ***** válasza:
31%
De ha ennyire nem tudjátok elfogadni az ellentétes véleményt, akkor minek kérdeztek? Vagy ennyire rossz azt olvasni, hogy emberek vagyunk, nem álomban élünk?
2022. ápr. 27. 12:09
 27/63 anonim ***** válasza:
95%
Azt várja el mindenki, hogy legyenek őszinték vele. És hogy legalább abban egyezzünk, hogy mindketten olyannal legyünk, aki tényleg szeret minket.
2022. ápr. 27. 12:14
 28/63 anonim ***** válasza:
3%
Hú, mindenki milyen k....va önérzetes itt!
2022. ápr. 27. 12:27
 29/63 anonim ***** válasza:
100%
Neked nem gáz, ha csak használgatnak? Ha nem, akkor szard le, hogy másnak az.
2022. ápr. 27. 12:29
 30/63 anonim ***** válasza:
12%

Amúgy akik szerint a megalkuvás valami ördögtől való dolog, azoktól kérdezem: éltetek ti már együtt valakivel is? Mert egy csomó válasz egy 20 éves, Bridget Jones filmeken nevelkedett álmodozó lány szellemi szintjén van.

Fogadjátok el, hogy igen, a kapcsolatok többsége megalkuvás. Az elérhető legjobb opció kiválasztása. De talán pont ezen van a hangsúly. A Döntés számít, nem az érzelmi hozzáállás. Aki elég érett, az el tudja fogadni a valóságot.

2022. ápr. 27. 13:04
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!