Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi van akkor, ha megismersz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi van akkor, ha megismersz valakit? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés
Aki levesz a lábadról, látod a hibáit is, de elfogadod a gyengeségeivel együtt. Jobban megbecsül, mint eddig bárki, érzelmileg biztonságban érzed magad mellette. Vonzódsz hozzá minden téren és működik is a kémia köztetek. Aztán hónapokkal később, mikor alább hagy a rózsaszín köd, kiderül, hogy nagyon hasonló, mint az exed, akivel azért szakítottál, mert bizonyos dolgokban nem tudott változtatni a viselkedésén és belefáradtál az erről való vitákba.
2022. ápr. 26. 17:24
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
0%

Én ugy vagyok vele hogy tudom azt ha ő nem lenne nekem senkim nem lenne. Azaz ha egy évet is vagyok a mostani barátommal, tudom hogy azalatt az egy év alatt egyedul lennék nélkule.

Én az egyedüllét helyett tartom csak. Mert annál viszont jobb. De reményeket nem fűzök vele hosszutávra.

5.voltam

2022. ápr. 26. 17:51
 12/24 A kérdező kommentje:
9-es, te meg bele sem gondolsz, hogy mi a kérdés lényege. :) Senki nem mondta, hogy nem az én hibám. Azt viszont kijelentem, hogy nem csak az enyém.
2022. ápr. 26. 17:52
 13/24 anonim ***** válasza:

Pedig azt állítod, hogy ő a hibás amiért nem úgy változik, ahogy te akarod. Akárhogy nézem, ez a másikra hárítás.

De ha ezt félre tesszük, mit vársz? Ezen kívül semmit nem írtál. Nyilván ugyanúgy szakítani fogsz, mert te sem vagy hajlandó idomulni. Ez elég nyilvánvaló, ha már egyszer megtörtént.

2022. ápr. 26. 17:55
 14/24 A kérdező kommentje:
Nagyon sokat elemeztem a kapcsolataimat, mindkettőnk szempontjából és próbálok toleránsabb lenni, tehát változtatni, mert én is arra jutottam, hogy lehetséges, hogy a viselkedésem váltja ki ezt belőlük. De egyszerűen nem megy, mert amikor felmerül az a probléma, ami a korábbi kapcsolataimban is jelen volt, egyből arra asszociálok, hogy csak értelmetlen veszekedéseket szül ez az egész, amibe újra belefogok fáradni, addigra a párom is. És aztán újra kezdődik az egész.
2022. ápr. 26. 17:56
 15/24 anonim ***** válasza:
Szóval nem vagy hajlandó változni, mert nem megy, de ugyan ezzel az indokkal veszekszel a másikkal?
2022. ápr. 26. 17:59
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Ha mindig (közel) ugyanazt választjátok, mint amibe korábban belefutottatok, akkor az nem véletlen. Megkérdezném magamtól, hogy miért kell nekem ez újra és újra? Ha tudom, hogy ugyanaz lesz, miért megyek bele mégis? Mit nem látok, mit kellene megtanulnom, amit az előző kapcsolatban nem sikerült? Lehet, hogy szimplán csak önuralmat gyakorolni, megtanulni nemet mondani.
2022. ápr. 26. 17:59
 17/24 A kérdező kommentje:
16-os, ebben is lehet valami, csak akkor az életben nem lesz normális párkapcsolatom.
2022. ápr. 26. 18:02
 18/24 anonim ***** válasza:

"mert amikor felmerül az a probléma, ami a korábbi kapcsolataimban is jelen volt, egyből arra asszociálok, hogy csak értelmetlen veszekedéseket szül ez az egész"

Az a lényeg, hogy mi az a probléma, ami mindig ismétlődik? Mert erre te már rájöttél, tehát tudod hogy mi a gond. Ezt nem lehet valahogy orvosolni?

Mert akkor mindegy hogy ki a partnered, sanszos hogy ez a bizonyos probléma ismétlődni fog. De konkrétumok nélkül, csak találgatni tudunk.

2022. ápr. 26. 18:03
 19/24 anonim ***** válasza:
Mi számít nálad normális párkapcsolatnak? 16os voltam.
2022. ápr. 26. 18:10
 20/24 anonim ***** válasza:
Leírhatnád, hogy mi ez az ismétlődő probléma, és hogy mennyi idő alatt tapasztalod! Lehet, hogy nem is az, hanem általános törvényszerű változás, vagy egyszerűen kiszűrhető.
2022. ápr. 26. 18:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!