Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/Nők! Ha megismersz egy rendes fiút/férfit akkor mindent megteszel azért hogy a tiéd legyen?
A rendes alatt azt értem, hogy komoly kapcsolatot szeretne, nem a bulizásból áll az élete, nem cigizik, iszik, drogozik. Normális életet él.
Ilyenkor "küzdesz" azért hogy téged válasszon ha amúgy a kinézete is bejön neked?
Az ismerkedésünk dinamikája a kapcsolatunk dinamikája is. Márpedig egy kapcsolatba csak úgy megyek bele, hogy kölcsönösen teszünk dolgokért és nem esünk hasra egymás puszta lététől és attól, hogy tök átlagos és hú, mekkora szerencse, nem egy felelőtlen tróger függő.
Amit te felvázoltál, az nem egy rendes férfi, hanem egy olyan ember, aki az alapok alapján legalább nem bukik el. Ettől még lehet egy rakás szar.
"Nem küzdök. Ha engem választ, mert én vagyok neki szimpatikus, akkor megteszi az én küzdésem nélkül is. Ha meg küzdök, de nem akar engem, akkor mi értelme van?"
Ez mondjuk a másik oldalról is így tűnik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!