Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdekelne a véleményetek! Miért történik az, hogy megismersz valakit (az interneten) remekül elbeszélgettek, flörtölgettek aztán egyik pillanatról a másikra. A másik eltűnik? Mik lehetnej az okok? Fejtegessünk!
Figyelt kérdés
2018. máj. 27. 07:28
1/40 anonim válasza:
Ha kizárjuk az esetleges tragédiákat (baleset, kórház, halál...), és a technikai problémákat (tartósan elmegy az internete), akkor vagy csak szórakozott, vagy valami olyat tudott meg rólad, ami egyből ellenszenvessé tett számára, de ezt nem akarja a fejedhez vágni.
2/40 A kérdező kommentje:
Utolsó gondolatodhoz fűzve...mivel semmi tétje a dolognak nem egyszerűbb lenne ha elmondaná miért lettem unszimpi?
Jólvan, hogy az emberek gyávák....de már arc nélkül is?
2018. máj. 27. 07:34
3/40 anonim válasza:
Attól függ, milyen ember, és mit tapasztalt eddig.
4/40 anonim válasza:
Kozben talalt jobbat, akival mar randizgat is.
5/40 anonim válasza:
Ezt a kérdést már feltették itt párszor, mazsolázgass közöttük!
6/40 anonim válasza:
Gondolom itt az oldalon "habarodtál" bele valami csaj nick-be, akivel jól elvoltál, kaptál pár pinás képet te meg küldtél a farkadról, majd egyszer csak lelépett a csaj nick. Ezt az oldalt ne vedd komolyan nem ismerkedős oldal és lehet nem is csaj volt, akivel írkáltál! Onnan vettem, hogy ez lehet az eseted, mert írtad arc nélkül...
7/40 A kérdező kommentje:
fordítva...én vagyok a nő. Semmilyen intim képcserére nem került sor.
2018. máj. 27. 08:00
8/40 anonim válasza:
Nem írtad oda, hogy te vagy a nő a kérdésednél. És azért írtam ezt a sztorit, mert ez van kb. mindig , amit írtam :) De most tuti kapsz pár fotót az oldalon lévő beteg emberektől , hogy elárultad a nemed.
9/40 A kérdező kommentje:
semmi baj megszoktam.....aki nem szimpatikus azzal közlöm egyből:)....ezt várnám cserébe is
2018. máj. 27. 08:04
10/40 anonim válasza:
Még én is annyi képet kapok farkakról, ha nem írom oda a nemem . És általában ugyanaz az 5-6 ember, aki szerintem random mindenkinek elküldi a farkáról a képet...hátha bejön valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!