Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Érdekelne a véleményetek!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdekelne a véleményetek! Miért történik az, hogy megismersz valakit (az interneten) remekül elbeszélgettek, flörtölgettek aztán egyik pillanatról a másikra. A másik eltűnik? Mik lehetnej az okok? Fejtegessünk!

Figyelt kérdés

2018. máj. 27. 07:28
1 2 3 4
 11/40 A kérdező kommentje:
Őszintén nem értem mi izgató van bárki számára abban, hogy egy akárki nézegeti a nemi szervéről készült képet:D tök abszurd nekem. De hát nem vagyunk egyformák....
2018. máj. 27. 08:10
 12/40 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem már maga az a tény ejakulációt okoz ezeknek az egyéneknek, hogy rányom az elküld gombra :D Na, de elkanyarodtunk a kérdésedtől "kicsit" :D
2018. máj. 27. 08:12
 13/40 A kérdező kommentje:
Igen igen bocs. Szóval nem értem. Lehet csak megijedt? Megbeszéltünk egy találkozót. Csak olyan jókat elbeszélgettünk, kár érte...
2018. máj. 27. 08:16
 14/40 anonim ***** válasza:
89%
Lehet végig hazudott neked, fenntartott egy illúziót magáról, hogy ő milyen jó dumás, milyen menő és közben nagyon jól tudta, hogy nem ilyen a valós életben és ezért nem mert találkozni élőben és inkább eltűnt a nagy semmiben. Ezzel becsapva magát és téged is. Nem tudom mire jó hazudozni, de itt az oldalon szerintem 10-ből 9 ember csak hazudozni jár ide .
2018. máj. 27. 08:18
 15/40 anonim ***** válasza:
88%

Tudom, hogy a többség itt tökéletes, de én akkor most töredelmesen bevallom, hogy én is csináltam már ilyet. Ráadásul nem is egyszer. Az egyik eset (bár én nő vagyok, nem tudom férfinál is van-e ilyen), amikor érzem, hogy a másik valami hülye játékot űz (PUA..stb), amihez nekem semmi kedvem. Ha ő nem tisztel annyira, hogy őszintén adja magát, akkor én nem fogok időt fecsérelni arra, hogy megindokoljam neki, hogy bocs, de nekem nagyon nem jön be, hogy hol kedves vagy, hol meg beszólogatsz, meg adod a nagy menőt. Másik kategória, amikor szó nélkül eltűnök a vallatók. 3 szavas kérdések tömkelege, hiába kérdezel vissza ő nem válaszol csak tovább kérdez. Bár azt írod jól elbeszélgettek, szóval ez biztos kiesik. Én ilyeneknél szoktam eltűnni, de nem hinném, hogy férfiaknál ilyesmi van.

Lehet a beszélgetésetek közben megismert valakit, aki jobb és nem akart téged megbántani azzal, hogy ezt elmondja, mert sokan azt hiszik ha szó nélkül eltűnnek az kevésbé rossz.

2018. máj. 27. 08:21
 16/40 anonim ***** válasza:
88%
A virtuális térben sokkal könnyebb eltűnni. Nem kell szembenézni azzal,ha megbánt mást,nem kell magyarázatot adnia...gyávaság,kényelmesség pl. De Alazt meg tudom érteni,ha valaki az egyszavasoktól eltűnik vagy a bukótól. Mivel te írod,hogy jól beszélgettetek,erre tudnék tippelni. Ha ez egy kicsit segít a dolgon,nagyon nem egyedi eset,nincs veled baj. Ő túl kényelmes.
2018. máj. 27. 08:26
 17/40 anonim ***** válasza:
88%
Párszor volt már így velem is. Hány éves, vagy mióta tartottátok a kapcsolatot? Nekem Volt több hónapos levelezés utáni eltűnés is. De volt olyan aki facen unt rám, aztán hanyagolt, volt aki törölt ismerősei közül, volt aki nem. Volt akinek én nem válaszoltam. Minden volt, de mégis semmiből nem lett semmi... Kb 10 év után is csak ugyan az kb. Nekem sikersztorijaim nincsenek netes ismerkedés kapcsán. Egy illetővel találkoztam innen gyakoriról, de az is csak haverkodás volt, mert én nem jöttem be neki. De nem is bántam, mert elég sznob felfogása volt. Chaten is sokszor vitatkoztunk :D
2018. máj. 27. 08:46
 18/40 A kérdező kommentje:
tök friss az élmény egy hónapja üzengettünk kb. Csak a minden nap többszörös üzenetváltások meg a fene nagy összhang után tök rosszul esik ez a bánásmód. Elengedem a dolgot persze nincs mit tenni...csak na:) értitek
2018. máj. 27. 08:53
 19/40 A kérdező kommentje:
30éves vagyok. A beszélgetőpartnerem 42
2018. máj. 27. 09:00
 20/40 anonim ***** válasza:
Írj nekem! F
2018. máj. 27. 09:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!