Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Érdekelne a véleményetek!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdekelne a véleményetek! Miért történik az, hogy megismersz valakit (az interneten) remekül elbeszélgettek, flörtölgettek aztán egyik pillanatról a másikra. A másik eltűnik? Mik lehetnej az okok? Fejtegessünk!

Figyelt kérdés

2018. máj. 27. 07:28
1 2 3 4
 21/40 A kérdező kommentje:
Köszi, de nrm azért írtam ki a kérdést, hogy ugyanebbe a helyzetbe újra belekerüljek:)
2018. máj. 27. 09:04
 22/40 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
38%
Kérdés, vajon hogyan vagytok képesek a másikat ilyen szinten megkedvelni interneten, hogy utána majdnem bele vagytok betegedve a hiányába, de mindezt úgy, hogy soha az életben nem láttátok egymást. Nagyon el lehet ott cseszve valami, ha tulajdonképpen egy leírt szövegbe képesek vagytok beleszeretni.
2018. máj. 27. 09:19
 23/40 A kérdező kommentje:
nem szerelemről beszélünk. Szimpátiáról.
2018. máj. 27. 09:26
 24/40 A kérdező kommentje:
Ez most úgy jön le utolsó, hogy én vagyok a birka mert szeretek ismerkedni és vessek magamra ha valaki véletlenül megmozgatja a fantáziám. Há köszi. :)
2018. máj. 27. 09:28
 25/40 anonim ***** válasza:
Sok takonygerincű nem mondja meg,ha valami baja van és egyszerűbb így "megoldani".
2018. máj. 27. 09:54
 26/40 anonim ***** válasza:
71%
Én is voltam hasonló helyzetben (elég sokszor), csak férfiként. Tök normálisan elbeszélgettünk, néha még azt is megkaptam, hogy végre egy értelmes, normális ember, jó velem beszélgetni, aztán jött a feketeleves. Vagy szó nélkül eltűntek egyik pillanatról a másikra, vagy ha képet kértem, akkor tűntek el, esetleg felvetettem, hogy találkozhatnánk, és itt feneklett meg a dolog. Volt persze olyan is, aki csak egy kis időt kért, hogy összeszedje a bátorságát, vagy a másik delikvens arra hivatkozott, hogy munka mellett tanul, és kérte, hogy legyek türelmes azért, mert ritkábban tud írni, és mert sosem volt senkije, és szokatlan neki ez a helyzet, de váltig ígérte, hogy találkozunk majd, ehhez képest hónapok óta nem jelentkezett. Igazából már én sem tudom, mi a jó, ha gyorsabban próbálok haladni, akkor abba kötnek bele, ha türelmesebb vagyok, akkor is ugyanúgy kudarcba fullad az ismerkedés. Én azt látom, hogy az emberek többsége vagy gyáva, vagy képtelen kimozdulni a komfortzónájából, közben meg picsog, hogy neki milyen rossz, meg ő nem kell senkinek, rá senki sem figyel fel stb. A másik dolog pedig az, hogy sokan úgy gondolják, hogy a netes ismerkedés feljogosítja őket arra, hogy ne kelljen betartaniuk az illemszabályokat, illetve lehetőséget ad nekik arra, hogy következmények nélkül lelépjenek. Nem tudom, ilyenkor mit lehet tenni, nekem is rosszul esik, ha ok nélkül lelép valaki, akit megkedveltem. Pedig én még azt is meg szoktam érteni, ha a másik ember félénk, ha tapasztalatlan, ha elfoglalt, csak éppen semmi értelme sincs annak, ha megpróbálok türelmes és toleráns lenni.
2018. máj. 27. 11:14
 27/40 anonim ***** válasza:
100%
Nálam volt olyan is (nagyon bunkó tudom), hogy egész egyszerűen megfeledkeztem az illetőről. Megismertem valaki mást, az elején azt gondoltam, majd holnap írok a másiknak, hogy ne haragudjon, de megismertem valakit, aztán annyira jól mentek a dolgok, hogy eszembe sem jutott, hogy megnyissam azt az alkalmazást, amin az illetővel beszéltem. Mire ráébredtem, hogy mekkora bunkónak gondolhat és talán meg kéne magyarázni már törölt. Persze igaza is van.
2018. máj. 27. 11:19
 28/40 anonim ***** válasza:
100%

Az itteni észrevételem alapján:

1, Kiderül, hogy nem az a neme valójában, ami; 2, csak szívatja a másikat; 3, unalmasnak tartja az egyik fél a másikat; 4, a célok különböznek.

2018. máj. 27. 11:52
 29/40 anonim ***** válasza:
Nekem volt itt az oldalon olyan, hogy 12 lánnyal beszéltem egyszerre. Ebből valósan 8 volt tényleg lány a többinél hamar kijött a szög a zsákból és rájöttem, hogy férfiak csak megjátsszák magukat, mintha nők lennének, őket válasz nélkül hagytam , mikor kiderült számomra. A maradék 8-ből 5 volt olyan, akik egyszavas emberek, amit nagyon utálok. Tehát , ha te írsz egy féloldalt neki ő válasznak dob egy igen vagy egy nemet. Nos mondani se kell, hogy ezeket is offoltam válasz nélkül egy idő után. Még így is marad 3 , akik rendesen kommunikatívak voltak még szépek is a maguk módján, de mikor meglátták, hogy valósan én is jó pasi vagyok, egyszerűen volt, hogy nem hitték el, hogy ilyen jó pasi is irogat az oldalon és volt, aki ezután tűnt el, mert azt hitte kamus vagyok... találkozni még senki nem mert amúgy itt az oldalon. Pedig volt, akivel több hónapig beszéltünk naponta akár több órát is és mégsem mert találkozni. Nem párkereső oldal ez szóval ne lepődj meg, ha eltűnik valaki csak úgy.
2018. máj. 27. 11:57
 30/40 A kérdező kommentje:

de szomorú ez...

igyekszem majd máshogy hozzáállni. Nem meglepődni. Jól esett valakit komolyan venni a sok brémutogató után

2018. máj. 27. 12:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!