Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Érdekelne a véleményetek!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdekelne a véleményetek! Miért történik az, hogy megismersz valakit (az interneten) remekül elbeszélgettek, flörtölgettek aztán egyik pillanatról a másikra. A másik eltűnik? Mik lehetnej az okok? Fejtegessünk!

Figyelt kérdés

2018. máj. 27. 07:28
1 2 3 4
 31/40 A kérdező kommentje:
benéztem:D
2018. máj. 27. 12:14
 32/40 anonim ***** válasza:
De tényleg most nőként neked, milyen, ha egy idegen egyből a farkát küldi nyitásnak? Meg, amúgy mit gondol tényleg az aki egyből egy szia után már a farkáról küld képet, hogy az milyen ember lehet valójában, abba bele se gondol, hogy itt az oldalon 10-en éves gyerekek is vannak és mondjuk pont egy 12 éves kislánynak küldi oda a képet... én azért utána néznék az ilyen beteglelkületű embereknek, hogy mit éreznek ilyenkor vagy mire gondol , ha ezt elküldi, de valószínű már arra kiveri, hogy elküldte a képet.
2018. máj. 27. 12:18
 33/40 A kérdező kommentje:
Nőként nekem...nevetséges! Agyonverném az összeset.
2018. máj. 27. 12:43
 34/40 anonim ***** válasza:

Erről egy vicc jutott eszembe kérdező:

Játszunk varázslósat? Megqrlak, aztán eltűnsz. 😂 Bocs a poénért.

Ne szívd mellre, tudnék mesélni én is az itteni nőkről, elsínád magadat. Ne a netre alapozz, élőben ismerkedj! Sok sikert, egy kalappal! 😉

2018. máj. 27. 14:19
 35/40 anonim ***** válasza:

Pár példa:

- Nem akart komolyat, csak egónövelést.

- Nem akart komolyat, csak elütni az időt.

- Talált jobbat.

- Ráunt a másikra, elmúlt az újdonság varázsa.

- Nem akar elköteleződni.

- Igazából titokban kapcsolatban él.

2018. máj. 27. 14:24
 36/40 A kérdező kommentje:
és még le is tiltott/vagy törölte magát. csög...
2018. jún. 1. 16:36
 37/40 anonim ***** válasza:
Írogattál még neki?
2018. jún. 1. 16:41
 38/40 A kérdező kommentje:
Dehogy írogattam. Akartam írni egy Isten veled-et, hogy megnyugtassam a lelkem, de azt írta a rendszer, hogy a felhasználói fiókot törölték. Lehet nős volt, bebukott vagy csak megelőzte a bajt. Már mindegy:)....
2018. jún. 2. 23:10
 39/40 anonim ***** válasza:
Ahogy korábban is írtam, én is sokszor jártam így nőkkel, és tényleg kíváncsi lettem volna a miértekre, de aki annyira sem őszinte, hogy legalább neten gerincesen tudjon viselkedni, azt valószínűleg hiába kérdezgetném a miértekről, úgysem adna tisztességes választ. Nem igazán értem az embereket, én sem haraptam le senkinek a fejét azért, mert őszinte volt velem, elfogadtam, ha valaki nyíltan közölte, hogy nem tetszem neki, bár nyilván nem esett jól, de bizonyos szempontból még mindig jobb, mint várni egy üzenetre, ami soha nem jön meg, utána pedig agyalni azon, hogy vajon én rontottam-e el valamit, vagy hogy mi történt, esetleg a másik fosott-e be valami oknál fogva mondjuk attól, hogy közelebb kerülhetek hozzá. De próbálom úgy felfogni az ilyen eseteket, hogy én megtettem, amit lehetett, tisztességesek voltak a szándékaim, normális hangnemben kommunikáltam a másikkal, úgyhogy ha képtelen volt gerincesen viselkedni, akkor az nem az én hibám.
2018. jún. 3. 09:49
 40/40 anonim ***** válasza:
Az ilyenek csak szórakoznak meg unatkoznak
2018. jún. 13. 09:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!