Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/Nők! Ha megismersz egy rendes fiút/férfit akkor mindent megteszel azért hogy a tiéd legyen?
Figyelt kérdés
A rendes alatt azt értem, hogy komoly kapcsolatot szeretne, nem a bulizásból áll az élete, nem cigizik, iszik, drogozik. Normális életet él.
Ilyenkor "küzdesz" azért hogy téged válasszon ha amúgy a kinézete is bejön neked?
2019. nov. 10. 20:44
11/14 anonim válasza:
Annyira nem küzdöttem, de természetesen küldtem az egyértelmű jeleket, kerestem a társaságát, mivel láttam, hogy vevő rá. Vagy nem tudom, mit értesz ez alatt hogy "mindent megtesz" Én ennyit tettem és bejött. Ma már a férjem.
12/14 anonim válasza:
Kedves kérdező! Réges-régen véget értek azok az idők, amikor az, hogy "jaj, de rendes, nem cigizik, nem kocsmázik" kivételes erénynek számított. Akkor is többnyire csak a kisfiukat a potenciális menyasszonyjelöltek számára promózó anyósjelöltek szemében.
13/14 anonim válasza:
Kedves válaszadók! Más nem is jött át a kérdésből csak a cigi meg az ital? 😀 Azt is írta, hogy normális életet él, vagyis rendesen dolgozik, vannak tervei. Ez is nagy erény! A cégemnél nem egy pasit látok, aki folyton táppénzen van, utána megy szabira.Túlórazni nem megy be, miközben anyagi gondjai vannak a családjának.
Küzdeni nem tudom mennyire éri meg? Inkább valahogy azt kellene elérni, hogy te legyél fontos ,érdekes számára, mert ha csak úgy oda, dobod magad neki, akkor lehet nem becsül majd meg.
14/14 anonim válasza:
Hűűűha, már azért kellene küzdenünk és az az extra, ha valaki nincs abszolút negatívban? Meg a francokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!