Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha megismersz valakit, mennyi ideig találkozgatsz vele, hogy eldöntsd, érdekel-e komolyabban?
Valaki azt mondja, 1 hónap kevés, valaki szerint elég, ha sokat találkoztok relatíve. Én már jó ideje úgy vagyok, hogy olyan 1,5 hónap után inkább a szakítás mellett döntök, ha nem érzek semmi többet az illető iránt, tehát nincs semmi izgatottság pillangók a gyomorban érzés, ha meglátom. Elvagyok vele, de semmi különösebb. Hozzátenném azalatt az idő alatt komolyabb se történik, mert értelemszerűen nem is bízom meg benne annyira.
Ti evvel hogy vagytok? Kort, nemet írjatok légyszíves.
???
nálam 3-4 tali max. ezután eldöntöm, h komolyan érdekel-e.
Én most mindenkit megcáfolnék. Nálam volt már példa arra, h az "adjunk egy esélyt a kapcsolatnak" bejött. Randizgattunk, nem volt különösebb hevesség bennem, mégis úgy gondoltam, érdemes még időt áldozni rá. Előző barátommal is úgy voltam. Tök átlagos srác volt, jóképűnek egyáltalán nem mondható, és még az a lelki összhang sem volt meg az elején, aztán mégis olyan szerelmes lettem, mint a huzat.
Persze, nálam is volt példa az ellenkezőjére, h már az elején tudtam, h ebből nem lesz semmi...
De ezt nem is lehet sztem így eldönteni. Van olyan ember, akiről vhogy tudod, h megérdemel egy esélyt tőled.
Egyébként a mostani párommal is úgy találkoztam, h semmi különöset nem vártam, nem is számítottam semmire, és aztán mégis összejöttünk. A szerelem pedig - nálam legalábbis - csak 3-4 hónappal később jött. :)
24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!