Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Valóban ilyen a legtöbb férfi?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban ilyen a legtöbb férfi?

Figyelt kérdés

Egyre több (főként férfi) ismerősömtől hallom, hogy teljesen normális jelenség, hogy egy vita során indulatosan lépnek fel, csúnyán beszélnek a másik féllel, nem hajlandóak az egójukat egy percig sem félretenni...

Valahogy mégis úgy érzem, kell, hogy tálaljak egy olyan társat, akivel a kölcsönös tisztelet az alap.

Mi a véleményetek erről? Valóban túlzó elvárás lenne ez a részemről?

2022. ápr. 24. 19:05
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
A harag, az indulatok az aggresszió is érzelem, hahó😄
2022. ápr. 24. 19:33
 12/17 anonim ***** válasza:
94%
#9 Nem nagyon akarom elhinni, hogy tényleg olyan vagy, mint amit állítasz magadról.Egy logikus, nyugodt ember aki nem őrjöng egyből ha van egy kis probléma az életben, vagy nem azt mondják neki amit hallani akar, az soha nem lesz "pszichopatának" bélyegezve.
2022. ápr. 24. 19:33
 13/17 anonim ***** válasza:
30%
#12: Dehogynem. Ez nem hit kérdése. Persze, egyszerűbb a másikat hazugnak bélyegezni, ha nem fér el valami a véleménybuborékban. Ez elég jellemző erre az oldalra, meg is kaptam szépen a lepontozást.
2022. ápr. 24. 19:35
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
5ös vagyok. Sok esetben igaz, de számomra párkapcsolatban egyáltalán nem. Mert ha ott van mellettem és számíthatok rá, nem fogom a feszültségem ráragasztani és őt is lehúzni. De igen tekinthetjük ezt az említett tiszteletként. Most én nem a pillanatbeli érzelmekről beszélek, hanem például a vitát megelőző három nap feszültségei. A vitát kezdeményező fél, legtöbb esetben, csak a sérelmek, feszültségek kivezetésére használja a vitát és nem racionális közös együttes problémamegoldásra, másik megértésére, véleményének kikérésére. Férfiak hőbörögnek, rendben, de akkor abban a pillanatban ki is vezette a feszültségét és nem később fogja , mikor épp csak rossz kedve van. Ezért én például nem tudom rossz szemmel nézni, hogy valaki káromkodik, mert ha lenyugszik tőle, sokkal jobb, mintha egyben valakire rázúdítaná bármilyen más formában.
2022. ápr. 24. 19:40
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
A legtobb ferfirol nem tudok nyilatkozni, de meglepodnek, ha a 4 millard ferfibol egy se felelne meg neked. Keresni kell es meg kell ismerni a masikat, ez a kulcs.
2022. ápr. 24. 19:54
 16/17 nemaRendőrség ***** válasza:
100%

Nagyon ki kell hoznia a feleségemnek a sodromból, hogy káromkodjak vele.

A vita pedig alapból indulatos dolog, hangosabban beszélnek az emberek, érzelmeik és nem az észérvek vezérlik.

Ha egy higgadt vitát látsz akkor vagy nincs térje, vagy megrendezett

2022. ápr. 24. 20:35
 17/17 anonim ***** válasza:

Amit tapasztaltam eddig :ha szerelem van, minden van. Amikor rózsaszín ködben lebegsz, pont nem érdekel, a másik hova tette le a poharat, felhajtotta-e az ülőkét, hány percig nem írt vissza és társai, tehát a legapróbbtól a nagyobb vitaforrásokig félre tudod tenni a sérelmeket a másikért. Ez a férfiakra is igaz. Aki fontos nekik, azzal tisztelettel beszélnek, vita során is. Azért, mert szeretik az adott nőt. Nyilván ez intelligencia függő is jelentős mértékben. A telepen szocializálódott roma pasas is kommunikálhat hozott minta alapján, de másképp is... Ez döntés kérdése is szerintem.

Ilyen partnert találni kihívás egyébként.

2022. ápr. 24. 20:44
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!