Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan gyakoroltassam a barátommal hogy ne nézze mellettem a nőket?tippeket várok.

Figyelt kérdés

Mert eddig a napig erre képtelen.

Szemez is, figyelmet von magára, a megbeszélés halottnak a csók, letagadja.

Konkrét szituácios gyakorlatok kellenek.

2022. ápr. 21. 17:56
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

Mert a nők simán elmennének mellette de direkt figyelmet von magára.

Engem ez irritál, mert engem járat le.

2022. ápr. 22. 09:33
 12/22 anonim ***** válasza:
72%

"A legtobb pasi ilyen."

Véletlenül sem te vagy idióta.

2022. ápr. 22. 09:58
 13/22 A kérdező kommentje:
Hát es nem.
2022. ápr. 22. 10:48
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

"ők a magukét hajtják, és sosem értik meg, hogy ebben mi a rossz. "

Ne általánosíts. Nem minden férfi viselkedik parasztul a nője jelenlétében. Mert az intelligensebbje pontosan érti, miért ne csorgassa a nyálát más nőkre, mikor az én kezemet fogja.

2022. ápr. 22. 13:19
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Itt a tisztelet hiánya a probléma. Sok férfi nem érti, hogy a nőnek aki mellette sétál konkrétan megalázó. Hiszen aki ilyen feltűnően bámulja a többi nőt az utcán, az nem épp indiszkréten teszi ezt, ebből adódik , hogy a megbámult nő észre veszi. Mit gondolhat ilyenkor? A barátnőről pl.? Olyan szánalmas...
2022. ápr. 22. 18:44
 16/22 anonim ***** válasza:
74%
Én már belefaradtam, 5 év könyörgés, veszekedés után. Elengedtem. De most már én is nézegetek, keményen.
2022. máj. 17. 22:42
 17/22 A kérdező kommentje:

Ezt én az ex mellett csináltam direkt, rá is mosolyogtam már a szembejövőkre, nem egyszer mikor egy csapat srác ia jött forogtak utánam 5 en is egyszerre, a páeom is látta mindig hogy figyelgetnek engem férfiak, DE ez engem nem vígasztalt akkor is rosszul esett hogy az ex folyamat aláz engem.

A barátom viszont afejlődött a sok papolásomra. Elmondtam neki azt is hogy gondoljon már bele a másik nő elott nekem ez hogy esik! Hogy büszkén kihuzhatom magam előtte szerinte hogy ez az, nekem ilyen pasim van hogy mellettem téged les? Megfogtam veled az isten lábát? Röhög a képembe a másik hogy az en barátom őt lesi!

Plusz rád se néznének ha nem lesnéd mint egy birka fel se tűnne nekik hogy elmegyunk mellettük.

És változott! nőkkel valo kontextusokban lesuti a szemét, elfordul, vagy közelebb jön hozzám.

De mondtam azt is hogy ha kell kiülök vele egy parkba gyakorolni hogyan ne alázzon engem le vagy bármelyik párját ha lesz másik.

A folyamatos beszolás segitett csak, hogy VÉGRE eljutott az agyáig.

Már csak az maradt meg ha valami feltűnòbb rezgőcsecsű futo vagy biciklisnő jön szembe hogy gyorsan odapillant, de nem tartja rajtuk a szemét.

2022. máj. 18. 08:01
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

Velem is ugyanez történik, teljesen aterzem amit mondassz, de nem fognak megvaltozni.

Ugynaugy rosszul esik nekemis attól, hogy én is nézek mást ( amit egyébként soha nem tettem volna, sőt mindig próbáltam elkerulni az olyan helyzeteket, jelezve, hogy párom van és szeretem.

Fordítva sajnos ez nincs így.

2022. máj. 18. 08:04
 19/22 A kérdező kommentje:

Változott

Valamiért átérzi már. Gyakorta inkább elfordul lesuti a szemét, kifejezi más nőknek hogy én számítok ha társaságban vagyunk, nem csinálja már velem ezeket, csak ga vmi feltűnőbb jelenség van, de akkor is csak odapillant es nem felejti ott a szemét.

2022. máj. 18. 16:49
 20/22 A kérdező kommentje:
Az exem viszont nem változtatott hiába a papolás.
2022. máj. 18. 16:49
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!