Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan vegyem rá, hogy ne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vegyem rá, hogy ne lyukas cuccokban flangáljon?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Mindketten sulizunk és dolgozunk is(meg ha nem is keresünk sokat, két gatyara lenne pénz),viszont a párom nem szeret ruhákat venni akkor sem,ha szükséges lenne. Eddig vettem neki néhány pólót, ha valamilyen alkalom volt de úgy érzem, ha tőlem időnként nem kapna ruhát, addig hordana az előzőeket, amíg le nem rohad róla.

Egyébként rendesen tisztalkodik, szóval ezzel nincs baj, egyszerűen az zavar, hogy lyukas zoknit és nadrágokat hord.

Kertem már kedvesen és nem kedvesen is, erre egyszerűen nem szeretne költeni, én pedig ezt igenytelennek gondolom.

Mit tudnék tenni?

2022. ápr. 21. 12:33
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
100%

30: "neked nem kell párkapcsolati tanács"

Mert ez nem tanács, hanem károgás.

2022. ápr. 22. 13:45
 32/36 A kérdező kommentje:

30-as

Persze, mert egy ember egész lénye nyilvánvalóan abból áll, hogy hogyan öltözködik és ha az nem megfelelo, akkor biztosan egy semmirekellő szar alak.

Ebbe a gondolatmenetbe rengeteg ponton bele tudnék kötni, csak hogy nem az ilyen emberek véleménye érdekel, mint amilyen te is vagy, hanem azoknak az embereknek a tanácsa akik érdekes módon tudtak segítő szándékú kommentet irni, nekik hálás vagyok.

2022. ápr. 22. 14:05
 33/36 anonim ***** válasza:
25%

Senki nem írta, hogy a párod egy semmirekellő szar alak. Végigolvastam az összes hozzászólást, de sehol sem találok ilyen jelentéssel bíró mondatot.

Ha tudtam volna, hogy téged csak egyfajta vélemény érdekel, akkor írtam volna olyan kommentet. Valami olyasmi lett volna benne, hogy nem baj az az egypár lyukacska a zoknin meg a nadrágon, nem a ruha teszi az embert. De ez téged nem nyugtatott volna meg, mivel saját magad írod, hogy addig hordaná a cuccait, amíg le nem rohadnak róla és hogy te ezt milyen igénytelennek találod. Érdekes módon egyetértek veled, de mégsem érdekel a véleményem. De megkerestem neked a segítő szándékú kommenteket. Az állt bennük, hogy kézenfogva vidd el vásárolni, és/vagy vegyél neki te ruhákat. Erre az volt a válaszod, hogy egy nadrág magasabb árkategória, mint egy póló és hogy te nem vagy az anyja. Ezekkel a kijelentéseiddel én szintén egyetértek. Mellesleg sokan javasoltak költséghatékony megoldásokat, de mint írtad, nem is a pénz a gond, mert más drága cuccra meg telik neki.

De akkor nem tudom, hogy a kérdésed megírása óta mennyivel lettél előbbre a problémád megoldásában és melyik válaszért vagy ilyen hálás? Én még mindig úgy látom, hogy ezt te nem tudod megoldani, csak elfogadni, hogy ő ilyen. Ha neki nincs igénye normálisan felöltözni, akkor minden általad tett erőfeszítés hiábavaló és felesleges. Majd ha ő megkér téged arra, hogy segíts neki rendben tartani a ruhatárát, akkor tudsz neki segíteni, de addig az akaratod csak kényszer lesz a számára.

2022. ápr. 22. 17:50
 34/36 A kérdező kommentje:
Tegnap hazaallitott három új nadrággal, úgyhogy utolsó nagy banatodra, de megoldódott a probléma :)
2022. ápr. 23. 11:43
 35/36 anonim ***** válasza:
100%

Szerencse :)

Ami nekem eszeme jutott még, hogy engem az motivál az ápolt öltözködésre, hogy általában ha vezető szeretnél lenni, akkor nem lehetsz szakadt. Ezzel lehet, hogy lehet érvelni és jobban beakad.

2022. ápr. 23. 12:18
 36/36 anonim ***** válasza:
Ettől én nem vagyok bánatos, nekem olyan mindegy. Örülök, hogy sikerült rávenni őt a normális kinézetre. Probléma megoldódott.
2022. ápr. 23. 13:29
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!