Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ilyen miatt szakítani? Ezen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen miatt szakítani? Ezen gondolkozom hetek óta...

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Barátommal immáron 7 éve vagyunk együtt, én 27, ő 28 éves. 3 eve élünk együtt, az ő lakása, az apukája vette neki és mondta egyből hogy költözzek hozzá. Már befejeztuk az egyetemet, én a mestert is. 1 hónapja szoba jött a gyerek téma, én mindenképpen 30 éves korom előtt szeretnék gyereket, sőt az álmom az 2 gyermek, nekem is van egy húgom, és tudom milyen jo ha az embernek van egy testvére, szeretném ha ő is ezt élne át. Páromnak 1 bátyja és 1 huga is van (a húga másik anyatol) tudja hogy szeretnék gyereket, azt is hogy tole, de mindig lezavarja hogy ő nem szeretne, és hogy őt sose vonzottak, pedig jó kapcsolata van a tesoival, szóval nem is azért. Én viszont nagyon szeretnek, és nagyon szeretem a páromat is, nem szeretném elhagyni semmi pénzért de így se szeretném leelni az életemet hogy ő sose akarna gyereket. Próbálok vele beszélni erről mindennap de mintha süket füleket találnék

2022. ápr. 18. 17:04
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Márpedig itt az egyetlen megoldás a szakítás. Ha nem akar gyereket, nem lehet és nem is szabad ráerőltetni. Viszont te meg elpazarlod rá a termékeny éveidet. És minél később váltasz, annál nehezebb lesz olyan szingli pasit találni, akinek még nincs gyereke, de amúgy akarna és még passzoltok is. És minél tovább vársz, minél tovább tart megfelelő partnert találni, együtt élni, stb., annál közelebb leszel ahhoz a ponthoz, hogy nehezen fogsz teherbe esni, vagy sokkal nehezebben viseled a terhességet, vagy beteg lesz a gyerek, stb. Vagyis elkótyavetyéled a fiatalságodat.

Tehát, ha valóban akarsz gyereket, és ez a nagy vágyad, akkor azzal teszed a legjobbat, ha minél hamarabb szakítasz. A párod még csak nem is 20-21, hogy meggondolja magát.

2022. ápr. 18. 18:05
 12/17 anonim ***** válasza:
8%
Tudnia kell mi fog történni, ha nem lesz tőle gyereked!
2022. ápr. 18. 18:06
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

12. Miért mi fog?

Őszrdöl a világ?

Semi nem lesz szét mennek azt kész!

2022. ápr. 18. 18:18
 14/17 A kérdező kommentje:
Koszonom nektek! Akkor az egyik este leulok erről beszélni vele
2022. ápr. 18. 18:25
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem fog történni semmi “extra”, szakítanak, aztán mindenki keres hozzávalót, gyereket ugyanis nem lehet senkire sem erőltetni, ez van.
2022. ápr. 18. 19:21
 16/17 A kérdező kommentje:
:( köszi neked is, mindenkit felpontoztam
2022. ápr. 18. 19:38
 17/17 anonim ***** válasza:
42%
Ha minden nap ezt a szArt nyomatod, nem lesz hosszú kapcsolat
2022. ápr. 19. 22:25
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!