Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ilyen miatt szakítani? Ezen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen miatt szakítani? Ezen gondolkozom hetek óta...

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Barátommal immáron 7 éve vagyunk együtt, én 27, ő 28 éves. 3 eve élünk együtt, az ő lakása, az apukája vette neki és mondta egyből hogy költözzek hozzá. Már befejeztuk az egyetemet, én a mestert is. 1 hónapja szoba jött a gyerek téma, én mindenképpen 30 éves korom előtt szeretnék gyereket, sőt az álmom az 2 gyermek, nekem is van egy húgom, és tudom milyen jo ha az embernek van egy testvére, szeretném ha ő is ezt élne át. Páromnak 1 bátyja és 1 huga is van (a húga másik anyatol) tudja hogy szeretnék gyereket, azt is hogy tole, de mindig lezavarja hogy ő nem szeretne, és hogy őt sose vonzottak, pedig jó kapcsolata van a tesoival, szóval nem is azért. Én viszont nagyon szeretnek, és nagyon szeretem a páromat is, nem szeretném elhagyni semmi pénzért de így se szeretném leelni az életemet hogy ő sose akarna gyereket. Próbálok vele beszélni erről mindennap de mintha süket füleket találnék

2022. ápr. 18. 17:04
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
97%

Pedig törődj bele hogy tőle nem lesz.

Ha rá is erőltetted, abban nem lesz köszönet.

Vagy azt szeretnéd hallgatni minden egyes problémánál hogy a gyerek a te dolgod, te találtad ki, őt nem érdekli old meg.

2022. ápr. 18. 17:08
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem egyezik a vágyatok, és ezt már megbeszéltétek, de te gyereket szeretnél, ő nem akkor nagyon nem tudsz mit csinálni, vagy szakítasz vagy elfogadod, hogy nem lesz gyerek.
2022. ápr. 18. 17:09
 3/17 anonim ***** válasza:
97%
Minek akarsz olyantol gyereket aki nem akar? Mit mondanál a gyerekedbek hogy apád amugy nem is akart teged annyira szeret?😳
2022. ápr. 18. 17:13
 4/17 anonim ***** válasza:
98%

A gyerek.meg majd kerget bocsanatot hogy ne haragudj rám apa hogy élek?

Ilyennek akarsz gyéreket es a gyereknek ezt szánod hogy majd a haveroknak mondja amiket hallok is apukáktol ..:(

2022. ápr. 18. 17:15
 5/17 anonim ***** válasza:
85%
*jav a gyerek meg majd kérhet bocsanatot hogy ne haragudj hogy élek?
2022. ápr. 18. 17:16
 6/17 anonim ***** válasza:
48%
Addig keress egy másikat amíg még találsz normálisat!
2022. ápr. 18. 17:16
 7/17 anonim ***** válasza:
87%
6. Miért nem normális az aki nem akar gyereket?
2022. ápr. 18. 17:19
 8/17 anonim ***** válasza:
94%
Ha te akarsz gyereket, ő meg nem az teljesen jogos szakítóindok. Ne várj arra, hogy hátha meggondolja magát, főleg ha komolyan gondolod, hogy 30 előtt szeretnél szülni.
2022. ápr. 18. 17:29
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

Ne próbáld meggyőzni, ez nem kompromisszumképes kérdés!

Olyat keress, aki szintén szeretne.

2022. ápr. 18. 17:45
 10/17 anonim ***** válasza:
52%

Ilyen gyerekkent szulettem. Egesz eletemben apam rajtam toltotte ki a merget,h miert eroltetett ra engem. Oltuk egymast egesz eleteben. Szerencsere meghalt. Felvidit a hamvainak latvanya.

Ne akarj igy gyereket szulni. Allando feszultseg lenne!!

N/38

2022. ápr. 18. 18:04
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!