Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! Mit gondolnátok erről?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mit gondolnátok erről?

Figyelt kérdés

Képzeljétek bele magatokat egy ilyen helyzetbe:

Van egy bizonyos testrészetek, amivel nagyon nem vagytok elégedettek, mert a társadalom álláspontja alapján ez nem szép, csúnya, visszataszító. Neked sem tetszik, igyekszel rejtegetni. Együtt vagy egy férfivel fél éve, akivel szinte minden tökéletes, és olyan kapcsolatot és körülményeket termet neked, amiről nem is álmodtál. Majd fél év után most először beszél neked a fétisről. Elmondja neked, hogy az a testrészed indítja be, amit az előbb leírtam. Máshogy is képes erekcióra és élvezetre, de 99%-ban ennek a testrésznek a fantáziája, simogatása, látványa szükséges ahhoz, hogy igazán élvezze a szexuális együttlétet.

Mit reagálnál erre?

2022. ápr. 18. 14:38
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagyok a fétisek ellen, sőt, nekem is vannak, illetve a BDSM világában is benne vagyok, de nem tudom hogy reagálnék. Nem tetszene a dolog, hogy kb. nincs is ott fejben ha szexelünk, és folyamatosan egy testrészemről fantáziál, az kell neki, hogy elmenjen, és nem én. Nem egészséges ennyire ráfüggni egy dologra a szexben. Nem hiába nem jövök össze extrém fetisisztával soha. Ha egyből nem is szakítanék vele, tuti elkezdene csökkenni egyre jobban, időröl-időre az önbizalmam, hogy nem miattam élvezett olyan jót, hanem egész végig pl. a köldökömet nézte meg nyalogatta, és ha ezt nem tette volna, akkor képtelen lenne elmenni, vagy akkor nem élvezné velem annyira a szexet. De ugyan ez a helyzet bármi mással. Azokkal is, akik csak akkor képesek élvezni a szexet, ha esőkabátot veszek fel, ha bőrt, ha latexet, ha gumicsizmát, vagy ha csak szimplán a lábammal csinálnak akármit, stb, stb.. Egy idő után tönkremenne az egész kapcsolat emiatt.

Szóval szerintem szakítanék én is sajnos, mert ezt mindenféleképp el akarnám kerülni. Szerintem ilyen extrém fetisiszta, aki 99%-ban csak a fétise kiélésével élvezi igazán a szexet, az jöjjön össze hasonszőrűvel.

2022. ápr. 18. 18:00
 22/22 anonim ***** válasza:
Nekem kizáró ok lenne.
2022. ápr. 18. 21:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!