Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti mit gondolnátok ha a párotok lajkolgatna, és dicsérgetne nektek folyton olyan nőt/nőket, akivel viszonya volt??
Mit dicsér rajta?
Hogy milyen szuper könyvelő/cukrász/ asztalos/ stb?
Vagy azt hogy milyen szépen gondját viseli a nagymamának?
Vagy azt, hogy szexuálisan mennyire vonzó? Mert ez utóbbi a kapcsolat végét jelenti, ha a párom rendszeresen az exéhez méricskél.
Én konkrétan. Nekem az lenne az első gondolatom hogy "akkor minek van velem?"
De tényleg mit dicsér rajta?
Őszintén? Leültetném és megmondanám neki hogy nézd egy kapcsolat nem börtön, de ha magadtól nem éred fel ésszel hogy lajkolgatni az exeidet egy kapcsolatban (és utána sóvárogni) azt jelenti, hogy én nem vagyok elég. Plusz megalázó is mert ugye azt mindenki láthatja. Ha így van, akkor nekünk nincs közös jövőnk.
Egy exem ugyan ezt csinálta, csak ő nem dicsérte nekem a lányt. Egyébként semmit nem akart már tőle, csak jóban maradtak. A csaj szerintem többet akart volna tőle, és persze ez simogatta az egóját, plusz ez ilyen berögzült szokás volt neki. Én megmondtam neki, hogy ez így nem pálya és igazából nem is gondolta, hogy ez nekem rosszul esett. Aztán már nem lajkolta az exeit. Végül más miatt mentünk szét. De a kommunikáció a legfontosabb.
Nálunk volt egy ilyen beszélgetés.
Valahogy előjött egy volt barátnőm személye, akiről ő még nem hallott.
Megkérdezte, hogy szép nő-e, az a valaki? Mire én elmondtam, hogy gyönyörű nő.
Erre jött a "Szebb mint én?" kérdés. Én meg azt válaszoltam, hogy "Ő máshogy szép."
Elmosolyodott, majd közölte, hogy ez egy jó válasz.
És ennyi.
Hátakkor menjen vissza hozzá :D
Én amúgy amondó vagyok, hogy olyat csináljunk a másikkal, amit fordított helyzetben mi is el tudnánk viselni. Tehát ha őt pl. egyáltalán nem zavarná, ha te a volt szeretőidet dicséred, akkor egészségére. Viszont ha neki ez zokon esne, akkor ő mi jogon teszi ezt veled?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!