Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mit gondolnátok erről?
Figyelt kérdés
Képzeljétek bele magatokat egy ilyen helyzetbe:
Van egy bizonyos testrészetek, amivel nagyon nem vagytok elégedettek, mert a társadalom álláspontja alapján ez nem szép, csúnya, visszataszító. Neked sem tetszik, igyekszel rejtegetni. Együtt vagy egy férfivel fél éve, akivel szinte minden tökéletes, és olyan kapcsolatot és körülményeket termet neked, amiről nem is álmodtál. Majd fél év után most először beszél neked a fétisről. Elmondja neked, hogy az a testrészed indítja be, amit az előbb leírtam. Máshogy is képes erekcióra és élvezetre, de 99%-ban ennek a testrésznek a fantáziája, simogatása, látványa szükséges ahhoz, hogy igazán élvezze a szexuális együttlétet.
Hát azért számít az a testrész mert azért én a hasammal nem vagyok elégedett akkor azt simogatva izgatná őt? Ez fura lenne.
2022. ápr. 18. 15:08
13/22 anonim válasza:
Én nem szeretem, ha minden egyes alkalommal mindig csak ugyanazzal az egy testréssszel foglalkozik. Van hogy bizonyos testrészeken nem is szeretem az érintést. Azt szeretem, ha változatos és sok minden beindítja. Mármint oké, ha a nagy has vagy lábfej is beindítja néha, de ha a mellem, fenekem emiatt teljesen ignorálja az zavarna. Az is, hogyha csak muszájból játszik ezekkel, mert én akarom.
2022. ápr. 18. 15:14
14/22 anonim válasza:
Szakítanék, mert nem illünk össze. Az, hogy neki élvezete legyen, az nekem kínos, kellemetlen, és megalázó ezek szerint. Hol van itt a közös öröm?
2022. ápr. 18. 15:16
15/22 anonim válasza:
Komolyan mondom, a belefásultság maitt sírni tudnék, hogy miért, miért nincsenek normális férfiak, miért akar mindenki kibszott szexbabának használni, miért nem szednek valami gyógyszert, amitől nem a faaszságokra izgulnak fel.
2022. ápr. 18. 15:18
16/22 anonim válasza:
Nekem kizáró ok lenne, mindegy, hogy melyik testrész és ebből a szempontból az se számítana, hogy nekem tetszik-e az magamon vagy sem. Alapvetően nem vagyok a fétisek ellen (ha számomra nem taszító), de csak mértékkel. Pl. ha lábfétises, nem zavar, ha ez is bevonódik kicsit a szexuális életünkbe és biztos találnánk olyan dolgokat, ami valamennyire nekem is tetszik. Viszont ha ez lenne számára a központi dolog, az már nekem nem lenne elfogadható. Az csak neki lenne úgy élvezetes és nekem nagyon hamar elmenne így a kedvem az egésztől. Olyan partnert szeretnék, akit én érdeklek és nem csak egy bizonyos testrészem.
2022. ápr. 18. 15:21
17/22 anonim válasza:
Ha szeretem az adott testrészem, akkor is a számba hányok az ilyen részletekre gerjedő majmoktól
2022. ápr. 18. 15:23
18/22 anonim válasza:
Akkor se jönnék össze olyannal, akit leírtál, kérdező, ha nem tudnék a fétiséről.
"olyan kapcsolatot és körülményeket teremt neked, amiről nem is álmodtál"
Kéne a rossebnek olyan pasas, akinek ennyire egyoldalú, aszimmetrikus elképzelése van a párkapcsolatról, hogy egyedül ő az aktív, cselekvő fél, én meg a látszólag kiszolgált (valójában passzivitásba beletrükközött, ezáltal nagyon is kiszolgálTATOTT) másik.
2022. ápr. 18. 15:28
19/22 anonim válasza:
Attól, hogy nem tehet a fétiséről az nekem még taszító lesz. Én ha elégedett lennék az adott testrésszel sem tudnám kielégíteni az adott fétist, én undorodom az ilyesmitől.
2022. ápr. 18. 17:50
20/22 anonim válasza:
Miert kell elarulnia az illetonek,h melyik ez a testresz?? Ne arulja el a nonek. Ugyse fog leesni neki,ha simogatod a korulotte levo testreszeket is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!