Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak a szüleim miatt, illetve ha elköltözöm, fogja csak magát vissza, ha meg vele élek("védelem nélkül") akkor terrorizál?
Ha nem lenne hova mennem, vagy a szüleim vagy a szülei nem lennének mögöttem, vagy nem lennének szomszédaink akik akár rendőrt hívnak, akkor bármiféle terrort megenged magának velem szemben.
Ha elköltözöm pár napra, kezesbárány lesz, vigyáz magára, tiszteletben tart, lehet vele élni, minden jó.
Csak akkor van tartása, tisztelet, és nem fenyeget, amig van "bárki mögöttem", vagy van menekülőutam.
Azaz szerintem egy törvényen kívuli lakatlan szigeten meg is ölne, mert megtehetné.(habár lehet nagyon sokan visszaélnének egy ilyen helyzettel, és nem csak ő)
A terror alatt bármit értek, lelki, fizikai, amikor pl mosdóba sem mersz kimenni tőle meg stb.
Viszont abszolut normális emberként viselkedik ha "védelem van".
Ha nem lenne hova mennem, nem lennének szomszédok rendőrök, stb, akkor veszélyes.
12 vagyok.
"Na de az a segitség sem önzetlen lehetett hanem számíto."
Ha ezt nekem büfögted, akkor kikérem magamnak! Azért segítettem, mert megtehettem. Mert sajnáltam, hogy nincs pénzük felfűrészeltetni a tüzelőt.
A hazug vádaskodásoddal SEMMIVEL nem vagy különb, mint akik felett ítélkezel itt!
Nem vádaskodás volt. Általánosan értettem.
Hogy a segitseg javarészt számito. Cserébe esetleg a nőért. Es ha az nemet mond vagy otthagy miután elfogadta, akkor hálátlan, meg hátbaszúrt.
Csak ez is tipikus. Es ugye a téma az ez. Visszaélés egy nő kiszolgáltatott helyzetével.
Ja mint randikon is ez megy.
Ha már fizetnek éttermet pl es elfogadja a nő, akkor ezzel a nő valahol már kenyszeritve is van többre vagy barmilyen jellegű viszonzásra hálára.
Nem mindenki él ezzel vissza. Aki igen, azt meg ott kell hagyni! Be akarsz kerülni te is a hírekbe? Balassagyarmaton most vágta ki egy pasi a nőjét az erkélyről. Valószínűleg ő is azt hitte, hogy ez vele úgyse történhet meg.
Elmélkedni ráérsz később is. Jelenleg nem csinálsz mást, csak felmentést keresel. Ez is az: "Miért szakítsak? Minden férfi egyforma, a következő is kihasználja, hogy kiszolgáltatott helyzetben vagyok."
Neked ez így kényelmes. Ez a kiszolgáltatott helyzet. Az egyetlen problémád, hogy visszaél vele, ahelyett, hogy feljebb húzna magával.
Azt kéne felfognod, hogy (tudat alatt) egy bántalmazó férfi mindig olyan nőt keres, aki kiszolgáltatott, aki védtelen, és akivel bármit meg lehet tenni, mert nincs hova mennie.
Tehát itt is érvényes, mint mindig: az egész világot úgyse tudod megváltoztatni. Csak magadat. Akkor vagy tedd meg, vagy tűrj csendben!
Csak egy tipp: szüleidhez cuccolj vissza, és beszéld meg, hogy most is csak pár napig maradsz. Aztán keress aktívan albérletet, szobát, munkásszállót, kempinget, stb. Ha a szüleid kérdik, akkor megmondod, hogy az albérletet eladta a tulaj, oda vissza nem mehetsz. Türelem, amint lehet, tiplizel. Utcára csak nem tesznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!