Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak a szüleim miatt, illetve ha elköltözöm, fogja csak magát vissza, ha meg vele élek("védelem nélkül") akkor terrorizál?
Ha nem lenne hova mennem, vagy a szüleim vagy a szülei nem lennének mögöttem, vagy nem lennének szomszédaink akik akár rendőrt hívnak, akkor bármiféle terrort megenged magának velem szemben.
Ha elköltözöm pár napra, kezesbárány lesz, vigyáz magára, tiszteletben tart, lehet vele élni, minden jó.
Csak akkor van tartása, tisztelet, és nem fenyeget, amig van "bárki mögöttem", vagy van menekülőutam.
Azaz szerintem egy törvényen kívuli lakatlan szigeten meg is ölne, mert megtehetné.(habár lehet nagyon sokan visszaélnének egy ilyen helyzettel, és nem csak ő)
A terror alatt bármit értek, lelki, fizikai, amikor pl mosdóba sem mersz kimenni tőle meg stb.
Viszont abszolut normális emberként viselkedik ha "védelem van".
Ha nem lenne hova mennem, nem lennének szomszédok rendőrök, stb, akkor veszélyes.
Vagy kapcsolatfüggő szerelmeseket miért aláz a párjuk olyan alapon hogy ugysem szakít, akkor aztán megteheti?
Ez is egyfajta visszaélés a másik deffektjével, "gyengeségével".
Aljas emberekkel ismerkedsz.
Én is segítettem egyedülálló édesanyán, ház körüli munkában, amikor beteg volt, költözésnél, stb. Nem lopakodtam utána a fürdőbe, mégis az első adandó alkalommal hátbaszúrt. Vannak ilyen emberek. Meg vannak olyanok is, akiket végletekig kihasznál a barátnőjük. Élősködnek, közben másokkal henteregnek. Ilyenek is vannak.
Na de az a segitség sem önzetlen lehetett hanem számíto.
Ilyenekbe is bele lehetne folyni
Kérdező... Csak azért, mert van melletted egy sz*rh*zi, ugye nem jutunk el oda hogy minden férfi számító (akkor is, ha amúgy nem)?
A kérdésedre a válasz: A párod egy féreg. Egy gyáva, férfiatlan, sz*r szemét sz*ralak. Egy gusztustalan patkány. Mert ugye felépíti a tökéletes homlokzatot, kifele azt mutatja hogy ő mennyire klassz ember - leplezvén ezzel azt a szellemi/lelki/mentális moslékot, ami miatt tudja, hogy konkrétan ember nem állna vele szóba. Pontosan tudja hogy baj van nála, de addig, hogy szakember segítségét kérje, addig nem jut el (hiszen ő már csak ilyen, akinek nem tetszik az dögöljön meg)...
De én elemzek most.
Minden emberben ott van ez a "sz.rházi", hogy ha lehetősége van mások védtelenségével gyengeségével gyenge pontjaival visszaélni, akkor azzal visszaél a legjámborabb ember is.
Figyelj... Teljesen rosszul közelíted meg a kérdéskört. Hogy most "te elemzel", azt nem tudom adott kontextuson belül értelmezni. Hogy értetted ezt?
Mindazonáltal... Rohadtul nincsen úgy, hogy a legjámborabb ember is csak arra megy, hogy másokon hasznot húzzon. Jó érzésű ember SOHA SEMMILYEN KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT nem fogja a másik gyenge pontjait kihasználni. Aki megteszi,az meg nem jó érzésű ember. Ez a tiszteletteljes meglátásom - saját tapasztalatok alapján.
Hát csinálnék emberkísérleteket.
Minden, főleg a jámbor korrekt férfi mellé odatennék egy segítségre szorulo nőthogy mi fog belőle kisülni.
A tézisem az hogy 90% élne vissza a helyzettel.
Ennek keresem az okát.
Már csak itt, a gyk-n is téma a menekült ukrán nők is..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!