Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tényleg nehéz egy egyedülálló...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg nehéz egy egyedülálló anya élete? Én kérek sokat tőle?

Figyelt kérdés

Párommal együtt vagyunk 6 éve. Sajnos nem költöztünk még össze, 400 km van közöttünk. Havi egyzser találkozunk. 12 órát dolgozik, egyedül nevel 2 gyereket. Mindnere egyedül van. Sajnos nem tudok neki sehogy segíteni, mert távol vagyok. Azon vagyok, hogy találjak ott munkát, hogy mellette legyek, segítsek. Nagyon erős nő, teljesen egyedül visz mindent. Anyagilag nagyon rosszul áll, sajnos segíteni se tudok neki, mert a szüleimet is segítenem kell meg van egy kislányom nekem is. Néha 1-1 csekket kifizetek neki.

Szülei nem élnek, segítsége nincs.

A gyerekek apja lelépett, szóval megaz sincs, hogy oda menjenek. Mindig a gyerekekkel vam, nekünk esélyünk sincs soha kettesben el menni valahova, pedig a másik nagymama be szokta vállalni a gyerekeket. De nem szereti a párom őket oda adni azért, hogy mi el menjünk valahova. Mindig azzal jön, hogy ha kirepülnek, akkor rá érünk menni valahova. Neki most az a feladata, hogy a gyerekeit terelje, neveleje. Pedig már kamaszok.

Hol maradok én? Nem érzek semmit felőle. Semmi érzelmet. Ha találkozunk egy hónap után, akkor még a szexre se nagyon hajlandó. Azt mondja, máshol jár az agya, eltereli a figyelmét minden más.

Én elhiszem, hogy fáradt, kimerült. De nekem nem jár egy kis szeretet? Ha tavolvagyok se mondja telefonba. Naponta 5ször minimum beszélünk, de nem szokta mondani, hogy szeretlek vagy egyéb. Bár az tény, ha találkozunk, akkor kimutatja, ölel, puszil, kimondja. Mindig azt mondja, hogy túl sokqt kérek érzelmileg, amit a távolság miatt nem tud megadni. Ha együtt vagyunk akkor tejesen más. De várjam el tőle, hogy telefonba fog majd érzelmeket át adni. Meg hogy a szex miatt se legyek megsértődve. Nem engem nem kíván, hanem az egész szexet. Nem tud ellazulni, mikor ott motoszkál a fejében, hogy miből fizeti ki újra a csekket stb. El hiszem. De az én érzéseim, szükségleteim? Mondtam neki, hogy nem kell szexelni, elégítsen ki kézzel vagy szájjal. Egy férfi máshogy kattan ilyen téren.

Szerintetek tényleg megfojtom?

Férfi 49, nő 38

2022. ápr. 11. 03:29
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
100%
6 év összejárást kapcsolatnak hívni felnőtt fejjel... 😂 Na ez krva gáz
2022. ápr. 11. 10:49
 32/39 anonim ***** válasza:
81%
Emberek! Azert nehogy megkovezzuk mar ezt a not , mert ugy viselkedik mint egy felelos szulo , es nem elegiti ki a kerdezot szajjal kezzel, ami a legnagyobb gondja a kapcsolatban a kerdezonek! Nem hianyzik neki a minosegi ido , a csaladias legkor, a sajat gyereke a kepbol , semmi , csak annyi , hogy valaki lecummantsa!
2022. ápr. 11. 10:57
 33/39 anonim ***** válasza:
91%
Én megértem ezt a nőt. Nincs könnyű helyzetben,de mindent megtesz a gyerekeiért,pont nekem se a copás lenne az első gondolatom...
2022. ápr. 11. 11:06
 34/39 anonim ***** válasza:
100%
Raadasul , a kerdezo , a nyakan elt ket evig munkanelkul ! Nem mondhatjatok , hogy ez a no nem tett meg mindent ezert a kapcsolatert! Amugy kerdezo amig munkanelkuli voltal ki fizette a gyerektartast a gyereked utan?
2022. ápr. 11. 11:09
 35/39 anonim ***** válasza:
100%
Már rég kiraktalak volnA
2022. ápr. 11. 11:11
 36/39 anonim ***** válasza:
100%
Csak ingyen copógép kell neked. B*sználak ki hogy nyekkennél.
2022. ápr. 11. 12:43
 37/39 anonim ***** válasza:
100%

"Sajnos nem költöztünk még össze, 400 km van közöttünk."

"együtt éltünk 2 évig, leköltöztem hozzá"

Most találod ki a történetet?

2022. ápr. 11. 14:10
 38/39 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező,azt írod hogy támogatod a szüleidet és a gyerekedet. Gondolom ez akkor is így lenne ha összeköltöznétek. Ráadásul ahogy látom nem tepersz ezerrel most se. Anyuka nyakig van feladattal,anyagi nehézséggel. Szeret,azt írod. Szerintem meg nincs energiája ahhoz hogy szakítson,Te pedig teszetosza vagy ahhoz hogy változtass a helyzeten. Igy "jól" ellesztek még 20 évig...
2022. ápr. 11. 15:20
 39/39 anonim ***** válasza:
100%

Na jó, ez kamu. 2ekkora hülye nem lehet. Nem szeret itt senki senkit. Adott 2 társfüggő, akinek kell a tudat, hogy "van valakije", még ha fizikailag nincs is. Egyébként meg csak az érdek dominál. Kérdezőnek kell valaki, aki biztosítja az állandó szexet, a nőnek, meg egy apuka, aki nyűglődik a gyerekeivel. Csak még 6 év alatt nem sikerült rájönniük, hogy ezt nem egymásban találják meg. Vagy rájöttek, de tudják, hogy másoknak még ennyire se kellenének.

Kint nem volt munka, csak vagy olyan, ami kevesebbet fizet, vagy, ami mellett nem tudnám se hozni, se vinni a gyerekeket...Na, és? Utóbbi pont megfelelő. Most se te hordod őket, ebben nem lenne változás. Amúgy meg kamaszokat miért kell kísérgetni? Nem óvodások. Hány évesek egyébként?

2022. ápr. 11. 16:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!