Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tényleg nehéz egy egyedülálló...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg nehéz egy egyedülálló anya élete? Én kérek sokat tőle?

Figyelt kérdés

Párommal együtt vagyunk 6 éve. Sajnos nem költöztünk még össze, 400 km van közöttünk. Havi egyzser találkozunk. 12 órát dolgozik, egyedül nevel 2 gyereket. Mindnere egyedül van. Sajnos nem tudok neki sehogy segíteni, mert távol vagyok. Azon vagyok, hogy találjak ott munkát, hogy mellette legyek, segítsek. Nagyon erős nő, teljesen egyedül visz mindent. Anyagilag nagyon rosszul áll, sajnos segíteni se tudok neki, mert a szüleimet is segítenem kell meg van egy kislányom nekem is. Néha 1-1 csekket kifizetek neki.

Szülei nem élnek, segítsége nincs.

A gyerekek apja lelépett, szóval megaz sincs, hogy oda menjenek. Mindig a gyerekekkel vam, nekünk esélyünk sincs soha kettesben el menni valahova, pedig a másik nagymama be szokta vállalni a gyerekeket. De nem szereti a párom őket oda adni azért, hogy mi el menjünk valahova. Mindig azzal jön, hogy ha kirepülnek, akkor rá érünk menni valahova. Neki most az a feladata, hogy a gyerekeit terelje, neveleje. Pedig már kamaszok.

Hol maradok én? Nem érzek semmit felőle. Semmi érzelmet. Ha találkozunk egy hónap után, akkor még a szexre se nagyon hajlandó. Azt mondja, máshol jár az agya, eltereli a figyelmét minden más.

Én elhiszem, hogy fáradt, kimerült. De nekem nem jár egy kis szeretet? Ha tavolvagyok se mondja telefonba. Naponta 5ször minimum beszélünk, de nem szokta mondani, hogy szeretlek vagy egyéb. Bár az tény, ha találkozunk, akkor kimutatja, ölel, puszil, kimondja. Mindig azt mondja, hogy túl sokqt kérek érzelmileg, amit a távolság miatt nem tud megadni. Ha együtt vagyunk akkor tejesen más. De várjam el tőle, hogy telefonba fog majd érzelmeket át adni. Meg hogy a szex miatt se legyek megsértődve. Nem engem nem kíván, hanem az egész szexet. Nem tud ellazulni, mikor ott motoszkál a fejében, hogy miből fizeti ki újra a csekket stb. El hiszem. De az én érzéseim, szükségleteim? Mondtam neki, hogy nem kell szexelni, elégítsen ki kézzel vagy szájjal. Egy férfi máshogy kattan ilyen téren.

Szerintetek tényleg megfojtom?

Férfi 49, nő 38

2022. ápr. 11. 03:29
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
0%
13 a fene tud ezen kiigazodni egyszer nem a pénz a fontos azt kiderül hogy kell az anyagi biztonság a szexhez most akkor pénz kell a szexhez a nőknél vagy se ? Tisztázzuk már mert zavar van.
2022. ápr. 11. 09:50
 22/39 anonim ***** válasza:
35%

"egy nagyobb veszekedésünk volt, ami a gyerkeek miatt volt, mert egy hétre le vittem a gyerekem hozzá, és szóvá tette."

-Nem tudja elfogadni a te gyerekedet, csak a saját gyerekei fontosak neki.

-Egyszer már megpróbáltátok és nem ment.

-400 km van köztetek, csak havonta egyszer találkoztok.

-Havi egy találkozásnál is kibúvókat keres, hogy ne kelljen szexelni.

Akik között van szenvedély, igazi szeretet , azok alig várják hogy találkozhassanak, és mindent elkövetnek, hogy el legyen intézve addig a gyerekek felügyelete (nagyszülők, barátnők stb). Nálatok ez nincs így.

Én sem a nőt, sem a férfit nem hibáztatom. Valószínű a magány érzése miatt van ennyire szoros érzelmi kötelék közöttük. Mert ez valójában egy barátság extrákkal kapcsolat (csak az extra is inkább nincs, mint van).

Ez nem egy normális párkapcsolat, ahol mindkét fél mindent megtenne, hogy együtt legyenek. Ebben a kapcsolatban az egó (én) játszik szerepet. Csak az "én" van, és nem a "mi".

Szerintem is jobban járnátok mindketten, ha a saját környezetetekben keresnétek olyan párt, akivel minden nap tudtok találkozni és idővel összeköltözni. A másik az, hogy olyan nőt kellene találnod aki el tudja fogadni a lányodat, mert ez a csaj nem is igyekszik azon, hogy a gyerekek összebarátkozzanak, nem látszik rajta, hogy komolyan családegyesítést akarna. Inkább a saját gyerekeit helyezi előtérbe, ami egy bizonyos szinten érthető egy anyától. Te meg ha eddig nem találtál munkát ott, nem valószínű hogy ezután találnál.

6 éve nyűglődtök így. Én a helyedben megadnám az esélyt mindkettőtöknek arra, hogy találjatok olyan párt magatok mellé, akivel közös a jövőképetek, és azt meg is tudjátok egymással valósítani.

2022. ápr. 11. 10:03
 23/39 anonim ***** válasza:
79%

Nem , nem tudja elfogadni a gyereket , hanem a nyakara koltozott egy nonek aki egyedul neveli a ket gyereket , amikor a kerdezonek nem volt munkaja , es a no tartotta el , plusz meg egy gyereket is odavitte a no nyakara! Mit gondolsz , egy fizetesbol hany embert tud eltartani az a nyomorult no?! Ne legyel mar ilye ostoba!!!!!

2022. ápr. 11. 10:15
 24/39 anonim ***** válasza:
89%
Plusz nem szolt elore arrol , hogy a gyerek vendegsegbe megy hozzajuk!
2022. ápr. 11. 10:16
 25/39 anonim ***** válasza:
18%

Nem azért, de nekem a no sem stimmel. Kamasz gyerekről van szó, ha ennyire rosszul állnak anyagilag, ok is el tudnának menni diakmunkaskent dolgozni és legalább kicsit segíteni itthon.

A not nem értem. Eszembe nem jutna annyi gyereket vállalni, akit nem tudok normálisan egyedül/szinglikent is eltartani. Úgyhogy ő is jól elcseszte a saját és a gyerekei életet is ezzel.

Nem értem, minek kezdett kapcsolatba, ha neki alapból ennyire fárasztó a programozás és a testi kapcsolat.

Azt sem értem, hogy két felnőtt ember ezt a láthatóan sz@r kapcsolatot minek húzza ennyi ideig…

2022. ápr. 11. 10:17
 26/39 anonim ***** válasza:
65%

"A not nem értem. Eszembe nem jutna annyi gyereket vállalni, akit nem tudok normálisan egyedül/szinglikent is eltartani. Úgyhogy ő is jól elcseszte a saját és a gyerekei életet is ezzel."

Gondolom nem tudta elore , hogy apuka lelep !

2022. ápr. 11. 10:23
 27/39 anonim ***** válasza:
83%

Egy hétre vitte oda a gyereket. De ha neked csak ez az egy probléma jött le az egész kapcsolatból akkor az a te bajod. És ne húzd fel magad ennyire egy kérdésen, hogy degradáló stílusban bárkit is "leostobázol". Sokan itt vezetik le az indulataikat, amit máshol nem tudnak. Remélem te nem vagy ilyen.

Mint mondtam, és egyik fél pártjára sem állok, mert egyik fél sem úgy viselkedik, hogy ebből egy tartós együttélés legyen.

2022. ápr. 11. 10:25
 28/39 anonim ***** válasza:
32%
No vagyok, és mind tudjuk, a no magának szül. Ez azt jelenti, hogy fel kell készülni arra az eshetőségre, ha apuka gondol egyet és lelép. Nem szép, de ez van.
2022. ápr. 11. 10:28
 29/39 anonim ***** válasza:
100%
Na de két év alatt már szakmát lehet váltani, ha muszáj, 6 alatt meg pláne... Az meg hülyeség, hogy gyerekekkel nem lehet költözni. Azért nem mer költözni, mert gondolom, nem tudná fizetni a lakhatást és ha bármi gáz van, te nem tudod őket befogadni, ennél pedig még az utált exanyós vagy a barátnői is nagyobb biztonsági háló. Ha meg kamaszok a gyerekek, az is fura, hogy nem tudnak egy délutánt eltölteni az anyjuk nélkül. A 12 évesem simán elmegy a haverjaival moziba vagy focizni.
2022. ápr. 11. 10:40
 30/39 anonim ***** válasza:
80%
2, te mit viszel a csupasz hátulsó feleden kívül a kapcsolatba? Képzeld el, hogy én is dolgozom, nemcsak a párom, sőt többet is keresek, mivel mi ketten együtt élünk ,ezért mindkettőnk dolga anyagi stabilitást vinni a kapcsolatba. A zabálóasztalhoz is ketten ülünk le ugyanis.
2022. ápr. 11. 10:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!