Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kapcsolat elején normális ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kapcsolat elején normális ez a szenvedély, vagy esélyes, hogy kihasznál?

Figyelt kérdés

Nagyon érzelmesen indult az ismerkedésünk, verseket írt nekem, ajándékokat kaptam, lelkiztünk, szóval nagy volt a rózsaszín felhő. Örültem is, hogy végre egy érzékeny pasi.

Aztán mióta lefeküdtünk egymással, azóta is rám van kattanva de most szinte csak AZT akarja egyfolytában. Szinte előjáték sincs soha mert mindig annyira kíván, hogy kb tépi le rólam a ruhát.

én nem bánom hogy ennyire szenvedélyes, de már hetek óta ez van, és kezdek félni, hogy lehet csak emiatt van velem? Vagy normális még az elején? Nekem eddig még csak egy 10 éves kapcsolatom volt és nem emlékszem az elejére, úgyhogy furcsa nekem ez a nagy tűz :D

Ti voltatok már így? Van alapja hogy félek, hogy csak a szex miatt érdeklem?

Amúgy becézget, mindenki előtt felvállal, de haveri társaságban is úgy mutatott be, hogy elmondta mennyire szerelmes, de közben meg fogdosott meg sokszor a fülembe súgta hogy letépné a ruhámat... Családja előtt szintúgy, már nekem volt kellemetlen.

Túlgondolom?

2022. ápr. 9. 13:59
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem gondolod tul, nagyon primitíven viselkedik. Beszélget veled, erdeklődik felőled, emlékszik amiről beszeltetek? Figyelmes?( A tapogatás nem annak számít) Vagy csak bed. Gni akara, nem mindegy...
2022. ápr. 9. 14:08
 2/12 anonim ***** válasza:
0%

Ez sajnálatos hogy benned meg nincs ugyanaz a tűz.

Exemmel az elején mi is így indultunk vad szenvedélyes fergeteges szexszel es repkedtünk a rozsaszin ködben. Ezt olyan jo megélni.

2022. ápr. 9. 15:25
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Volt nekem is egyszer egy ilyen fiúm, az ő logikájuk, hogyha tehetik hogy szexeljenek akkor sokat szexelnek. Ez ameddig érzelemmel párosul addig semmi probléma, de miután halványodni látszik a rózsaszín köd én is primitívségnek, kihasználásnak éreztem, aztán vége is lett a kapcsolatnak. :D
2022. ápr. 9. 17:05
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Ezt úgy hívják hogy love bombing. Nem, nem normális, távolról sem. Olvass utána a témának.

Nem a szemelyednek szól ez a nagy lelkesedés, hanem hogy végre talált valakit és nincs egyedul…

2022. ápr. 10. 10:14
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Ez csak akkor nevezhető szenvedélynek ha a pár mindkét tagja hasonló intenzitással veti bele magát ezekbe a gyors menetekbe. De a leírt esetben csak egy kiéhezett, önző, alacsony szexuális kultúrájú nyomoronc maszturbálásának nevezhető.
2022. ápr. 10. 10:56
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Így indult az exemmel is... Aztán szépen sorban kiderült róla sok minden. Én csak egy játék voltam, amit levehetett a polcról bármikor. Mindig gyanús ez a szerelem bombázás...
2022. ápr. 10. 11:19
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Talált valakit akit kedvére izelhet amikor csak akar. Ez neki a valóra vált álom.
2022. ápr. 10. 11:19
 8/12 anonim ***** válasza:
23%

"

Ez csak akkor nevezhető szenvedélynek ha a pár mindkét tagja hasonló intenzitással veti bele magát "

De ha ez az eset van lepontozzák nullára.(2.vagyok)

De ha normalisnak tartja vki azt meg felpontozzák 100 ra.

2022. ápr. 10. 12:42
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
#8 mert amit te írtál annak semmi köze ehhez a helyzethez. Itt a kérdezőt használják, nem élvezi ezt a helyzetet.
2022. ápr. 10. 12:46
 10/12 anonim ***** válasza:
19%

Pont irtam ha egy hullámon lennének meg az lenne az igazi.

Igy meg teljesen más.

2022. ápr. 10. 13:23
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!