Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A feleségem házasságkötés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A feleségem házasságkötés után 2 hónappal megváltozott és most válni akar mit tegyek?

Figyelt kérdés

Szüleim azt mondják, hogy erre játszott csak ki akart semmizni de én nem akarom ezt elhinni , előtte 3 évig voltunk együtt , viszont ahogy megházasodtunk és megvettük a házat (én pénzemből) akkor megváltozott és most már válni akar és megakarja tartani a házat is a gyerek miatt..

Mi okozhatja ezt ha amúgy nem változott semmi csak a házasságkötés? Tényleg igaza van szüleimnek és végig a pénzre játszott, de hogy rejtette el ilyen jól ezelőtt?

2022. ápr. 9. 12:33
1 2 3 4 5
 21/42 A kérdező kommentje:
Együtt éltünk , de én tartottam el, mielőtt jött a gyerek még volt egy alibi munkája a családi cégnél de utána nem dolgozott semmit, kvázi semmi bevétele nem volt , a házat meg én vettem meg egy az egyben mivel neki semmi vagyona nem volt azon kivül amit én vettem/adtam neki
2022. ápr. 9. 13:37
 22/42 anonim ***** válasza:
100%

#21: És nincs 30 ezred egy ügyvédre, aki lepapírozza, hogy az ingatlant te vetted magánvagyonból, és neki egy fillér nem jár belőle? Mikor megvetted, a családi ügyvéd nem magyarázta el, hogy ez hogy működik? Nem is tűnt fel 3 évig, hogy te tartod el és a pénzed miatt van veled? A szüleid se szóltak eddig?

Ebben az esetben megérdemled, tanulópénz.

2022. ápr. 9. 13:43
 23/42 A kérdező kommentje:
A gyerek végett nem akarnék ügyvédi csatába keveredni és utcára tenni , de azt se szeretném, hogy most ő valahogy kijátssza tőlem a házat esetleg még több vagyont
2022. ápr. 9. 13:48
 24/42 anonim ***** válasza:
100%
De az már nem a te saját házad, hanem a gyereké.
2022. ápr. 9. 13:52
 25/42 anonim ***** válasza:
100%
#23: Ennyire nem lehet felnőtt ember értetlen. Milyen más lehetőség van még?
2022. ápr. 9. 13:52
 26/42 anonim ***** válasza:
93%
Így van, jó döntés, nem kell ide ügyvéd! Ha volt 2 hónapja 120 misid, akkor most is akad ott pénz. El tudsz menni egy jópofa albiba.
2022. ápr. 9. 14:00
 27/42 A kérdező kommentje:
Van másik házam is , nem kell albérletbe mennem nem a pénzről van szó hanem az elvekről
2022. ápr. 9. 14:02
 28/42 anonim ***** válasza:
100%
Itt nincs szó elvekről. Itt jogról meg jogszabályokról van szó. Oda meg ügyvéd kell, de valami másik, mert ez a mostani ügyvédetek hülye, mint egy méter földút.
2022. ápr. 9. 14:10
 29/42 anonim ***** válasza:
100%

Attól még ha beszélsz a családi ügyvéddel, az nem azt jelenti hogy utcára tennéd a gyerekedet. Az ügyvéd azért kell, hogy tisztában legyél a jogaiddal. Az ügyvéd biztosan el tudja mondani, hogy mindkét fél részére mi lenne a leghumánusabb eljárás, ahol "a kecske is jól lakik, de a káposzta is megmarad" (már ha ez megvalósítható).

És biztos azt is eltudja mondani, hogy mi lenne a legrosszabb forgatókönyv. A két véglet közül (meg ami közte van), meg majd te kiválasztod, hogy melyik felelne meg neked leginkább.

De az, hogy birka módjára valaki hagyja magát teljesen kisemmizni a gyerekre hivatkozva, azt azért egy felnőtt férfinél nem igazán lehet megérteni.

Természetesen az ügyvéd a gyerek érdekeit is figyelembe tudja venni, nem kerülne senki az utcára.

Nem véletlenül találták fel az ügyvédi szaktanácsadást.

2022. ápr. 9. 14:11
 30/42 anonim ***** válasza:
100%
#29, pontosan, de aki ennyire el van eresztve, mint amennyire a kérdező próbálja itt előadni, az pontosan tisztában ven ezzel és nem fog ide ilyeneket írogatni, hogy jaj, nem akartam ügyvédi csetepatét. Ez itt egy fogalmalan kamasz, akinek 120 000re sincs, nem még enbyiért háza... bocsánat, kettő:)
2022. ápr. 9. 14:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!