Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A feleségem házasságkötés után 2 hónappal megváltozott és most válni akar mit tegyek?
Szüleim azt mondják, hogy erre játszott csak ki akart semmizni de én nem akarom ezt elhinni , előtte 3 évig voltunk együtt , viszont ahogy megházasodtunk és megvettük a házat (én pénzemből) akkor megváltozott és most már válni akar és megakarja tartani a házat is a gyerek miatt..
Mi okozhatja ezt ha amúgy nem változott semmi csak a házasságkötés? Tényleg igaza van szüleimnek és végig a pénzre játszott, de hogy rejtette el ilyen jól ezelőtt?
Mintha a saját történetem olvasnám.
Egyike a sok számító, aljas nőnek, akik odajönnek egy pár ruhával, két fazékkal és mindent vinnének.
őket kéne vinni, a pokolba de örökre.
"már válni akar és megakarja tartani a házat i"
Hazudozol össze-vissza. Ha a gyerek nevén lenne, akkor nem lenne opció a ház eladása, mert a Gyámügy nem engedné. A gyermek nevén lévő ház meg eleve nem a vagyonközösség része (ami cirka 2 hónap :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!