Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A feleségem házasságkötés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A feleségem házasságkötés után 2 hónappal megváltozott és most válni akar mit tegyek?

Figyelt kérdés

Szüleim azt mondják, hogy erre játszott csak ki akart semmizni de én nem akarom ezt elhinni , előtte 3 évig voltunk együtt , viszont ahogy megházasodtunk és megvettük a házat (én pénzemből) akkor megváltozott és most már válni akar és megakarja tartani a házat is a gyerek miatt..

Mi okozhatja ezt ha amúgy nem változott semmi csak a házasságkötés? Tényleg igaza van szüleimnek és végig a pénzre játszott, de hogy rejtette el ilyen jól ezelőtt?

2022. ápr. 9. 12:33
1 2 3 4 5
 11/42 A kérdező kommentje:
Miért ne találnék ügyvédet? Van családi ügyvédünk is de nem akarok ügyvédi csetepatéba belemenni
2022. ápr. 9. 12:58
 12/42 Noren1989 ***** válasza:
76%
Atreju, te vagy az?
2022. ápr. 9. 12:59
 13/42 A kérdező kommentje:
Nem tudom ki az az Atreju
2022. ápr. 9. 13:03
 14/42 anonim ***** válasza:
18%

Mintha a saját történetem olvasnám.

Egyike a sok számító, aljas nőnek, akik odajönnek egy pár ruhával, két fazékkal és mindent vinnének.

őket kéne vinni, a pokolba de örökre.

2022. ápr. 9. 13:12
 15/42 A kérdező kommentje:
Nem akarom elhinni hogy csak ezért volt velem együtt és hogy tudta megjátszani magát ezelőtt? Hogy tudott gyereket vállalni velem? Minden erre ment ki?
2022. ápr. 9. 13:18
 16/42 anonim ***** válasza:
89%
Ezt megszívtad. Menj, keresd meg azt a családi ügyvédet, de azonnal. Itt már hiába óvatoskodsz.
2022. ápr. 9. 13:29
 17/42 anonim ***** válasza:
82%
Miért kell minden kamura ugrani?
2022. ápr. 9. 13:30
 18/42 anonim ***** válasza:
94%

"már válni akar és megakarja tartani a házat i"

Hazudozol össze-vissza. Ha a gyerek nevén lenne, akkor nem lenne opció a ház eladása, mert a Gyámügy nem engedné. A gyermek nevén lévő ház meg eleve nem a vagyonközösség része (ami cirka 2 hónap :D)

2022. ápr. 9. 13:33
 19/42 anonim ***** válasza:
93%
Ja, és azt a házat sem te vetted egyedül, ugyanis élettársak esetén az osztozkodás szerzés arányában van. (és gondolom, együtt életetk, ha van gyerek).
2022. ápr. 9. 13:34
 20/42 A kérdező kommentje:
Ki mondta, hogy elakarja adni? Ott akar élni és engem nem beengedni oda , a saját házamba amit én vettem
2022. ápr. 9. 13:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!