Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tennél, ha olyan párod...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennél, ha olyan párod lenne, akivel a gyerekvállalás témában nem egyezne a véleményetek?

Figyelt kérdés

2022. ápr. 9. 08:39
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
16%
A mi vèlemènyünk sem egyezett, mègis együtt vagyunk már húsz ève.
2022. ápr. 9. 11:28
 12/16 anonim ***** válasza:
71%

Engem mindenki átver a gyerektémában, szoval semmit.

Nem egy pasi ígergette hogy majd lesz gyerekunk. Ebbe, hogy "majd", igazat is adtam, mert még nem voltak meg az alapok hozzá.

Csak épp kesobb se lett gyerekunk mert szakitottunk..

Most meg nem akarok gyereket már a 2. pasival járok aki szintén nem akar es ez nekem igy jo. Es abban a hitben tartanak hogy én gyerek nelkul is kellek időtlen időkig. Nem kell gyerek nekik, ha ugy sem akarok én sem.

Aztán majd pislogoknék ha viszont engem kidobnak es felcsinálnak vkit addig meg jó vagyok..

2022. ápr. 9. 11:30
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Jaj utolsó, ez sajnos nem ritka. Arra játszanak hogy a nő majd belefárad, túlkoros lesz és lemond a gyerekről, nekik meg megmarad a cseléd és ingyenp.nci... Gerinctelenek az ilyen pasik, a hazugságukkal ellopják a nő lehetőségeit.
2022. ápr. 9. 11:34
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Arra játszanak szerintem hogy ugyis lesz masik nő, addig meg azt mondják, amit az aktuális barátnő hallani akar.
2022. ápr. 9. 11:43
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Mi a legelején tisztáztuk ezt. Szerencsére, azóta is egy nevezőn vagyunk. Ha a párom úgy döntene, mégse szeretne gyereket, valószínűleg szakítanánk, mert én egyértelműen szeretnék és évben a kérdésben nincs kompromisszumos megoldás sajnos.
2022. ápr. 9. 13:32
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Szakítanék.
2022. ápr. 10. 17:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!