Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az normális ha a barátnőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az normális ha a barátnőm elvárja, hogy a fizetésemből C összeget adjak oda neki spórolásra?

Figyelt kérdés

A spórolás még érthető, kb eddig a pontig, hogy spórolás. Viszont azt a saját bankszámlámon is tökéletesen meg tudtam tenni eddig is, és elköltöttem amire szerettem volna. Viszont ő úgy van vele, hogy én a közös lakhatásra (hogy albérletbe menjünk, kaució) nem fogok tudni félre tenni, ezért adjam neki a pénzem, majd ő félre teszi nekünk. Na de ha kaki kerül a levesbe akár valahol hajnalban, és nekem kellene az a pénz sürgősen, és őt nem érem el, akkor rohadhatok meg. Ez csak durva példa volt persze. Ha a saját pénzemért én dolgozom meg, akkor azt ne akarja már senki eldönteni helyettem, hogy mikor és hol lesz a helye.

Esetleg én gondolkodom rosszul? Vagy manapság már mindenkinek bele kell beszélnie mindenbe? Én pont letojom, hogy az ő saját megkeresett kis pénzét mire teszi félre, vagy költi el. Viszont kezdek úgy lenni ezzel már az utóbbi időben, hogy inkább fizetek egyedül többet albiért lakótárs nélkül, minthogy máshoz kelljen minimálisan igazodnom, és más hisztijét megoldanom. A nyugalom nekem óriási kincs.

24/f és 23/l

2022. ápr. 9. 02:37
1 2 3 4 5 6
 41/51 anonim ***** válasza:
87%

Na, te magad írod, hogy alkalmatlan vagy. (Nem te vagy az egyetlen...)

Akkor minek szédíteni ezt a lányt?

2022. ápr. 12. 07:36
 42/51 anonim ***** válasza:
80%
41 (ma 6:33) és társai, és te most jól érzed magad hogy noname emberként így "beszélhetsz" egy másik noname emberrel? Hát nem vagy több attól, mint akit lenézel, sőt! Ment a jelentés, sokan már nem tudnak sértegetés nélkül írni, ez elég szegényes nyelvi és gondolkodásbeli bizonyítvány. :(
2022. ápr. 12. 07:37
 43/51 anonim ***** válasza:
81%

23 vagyok, tehát korban közel állok a kérdezőhöz.

41-es válaszoló vagyok egyébként.

Szóval szerinted az rendben van, ha a kérdező laza kapcsolatra vágyik miközben azzal eteti a párját es húzza vele az idejét, hogy majd összeköltöznek?

Bocs, de mi nem volt elég helyesen megírva a kommentemben? Mondjuk azt látom, hogy neked sem sikerült értelmezned.

Szerintem nem az én gondolkodás módom a rossz hanem aze, aki atcsesz egy másik embert. Ráadásul szándékosan.

2022. ápr. 12. 08:05
 44/51 anonim ***** válasza:
34%

8:05 Maga a stílus, de gondolom nem érzed. Mit tudsz te a kérdezőről, de sokan eljátszák az Atyaúristent, és örömmel törnek pálcát virtuálisan a másik feje fölött, hányinger komolyan itt a komennetek nagy része. És tudod az a legnagyobb baj, hogy el is hiszitek, hogy okosat mondtatok, csak közben nem a kérdésre válaszoltok, hanem lehúzzátok a kérdezőt. Ennyi kérdésből te már tudsz mindent, és jól kiosztod a kérdezőt, ne haragudj, ez a fellengzős stílus nagyon éktelen és kiábrándító és nem viszi előrébb a kérdezőt. Tudod bennem kicsit olyan érzést kelt, mintha te így akarnád magad igazolni az életben, hogy neki "jól megmondod". Miért? Erre nincs szükség, egy ismeretlen ember vagy mindenki számára itt, miért gondolod azt, hogy ennyire belemászhatsz és beleláthatsz (nagy valószínűséggel tévesen) más életébe? Ezt nem csak neked írom, hanem az értelmetlen okosodó megmondó kommentek íróinak.

Másik emberkének: Nem érdekel mit gondolnak a modik, tanuljunk már meg sértegetés nélkül a kérdésre válaszolni, a határokat megtartani nem pedig okoskodni, kéretlen véleményt kifejteni. Mindenki olyan fontos akar lenni, csak az a baj, hogy nem kérdezték.... Nem nagy segítség...

Nem válaszolok több hozzászólásra, valószínűleg ez is ki akarjátok forgatni, nagyon gáz. Minden jót nektek!

2022. ápr. 12. 08:22
 45/51 anonim ***** válasza:
75%
Még a kérdező is elismerte, hogy esze ágában sincs összeköltözni, csak az időt húzza, nem is értem, te itt mit játszod a megmentőt....
2022. ápr. 12. 08:30
 46/51 anonim ***** válasza:
60%

44, pont te játszod itt az atyauristent ezzel a fellengzosseggel. Senki nem támadta, elmondtuk neki, hogy nem fair, hogy átveri a csajt. Lehet ezt szépen is mondani, de mindenkit csak patyolgassunk, hogy jaj szegény össze van zavarodva és nem tudja mit akar…közben a csaj fölött meg mennek az évek és lehet, hogy a kérdező majd 35 évesen otthagyja, amikor esetleg a nőnek már nem lehet családja.

Lehet kakinak hívni a sz”rt, de a lényegen nem változtat.

2022. ápr. 12. 09:14
 47/51 A kérdező kommentje:
Nem költözöm össze a leányzóval, megoldom másképpen a lakhatást. Köszönöm szépen a válaszokat, szuperhősünknek is! :)
2022. ápr. 12. 09:41
 48/51 anonim ***** válasza:
70%
Ugye ezt vele is közlöd?
2022. ápr. 12. 09:54
 49/51 A kérdező kommentje:
Természetesen, nem válok csak úgy köddé.
2022. ápr. 12. 10:23
 50/51 anonim ***** válasza:
83%
Akkor ez most szerencsésen zárult, de legközelebb már az elején tisztázd, hogy te laza kapcsolatot szeretnél - azért, hogy ne húzza veled az idejét az, aki nem így gondolja.
2022. ápr. 12. 14:38
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!