Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az normális ha a barátnőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az normális ha a barátnőm elvárja, hogy a fizetésemből C összeget adjak oda neki spórolásra?

Figyelt kérdés

A spórolás még érthető, kb eddig a pontig, hogy spórolás. Viszont azt a saját bankszámlámon is tökéletesen meg tudtam tenni eddig is, és elköltöttem amire szerettem volna. Viszont ő úgy van vele, hogy én a közös lakhatásra (hogy albérletbe menjünk, kaució) nem fogok tudni félre tenni, ezért adjam neki a pénzem, majd ő félre teszi nekünk. Na de ha kaki kerül a levesbe akár valahol hajnalban, és nekem kellene az a pénz sürgősen, és őt nem érem el, akkor rohadhatok meg. Ez csak durva példa volt persze. Ha a saját pénzemért én dolgozom meg, akkor azt ne akarja már senki eldönteni helyettem, hogy mikor és hol lesz a helye.

Esetleg én gondolkodom rosszul? Vagy manapság már mindenkinek bele kell beszélnie mindenbe? Én pont letojom, hogy az ő saját megkeresett kis pénzét mire teszi félre, vagy költi el. Viszont kezdek úgy lenni ezzel már az utóbbi időben, hogy inkább fizetek egyedül többet albiért lakótárs nélkül, minthogy máshoz kelljen minimálisan igazodnom, és más hisztijét megoldanom. A nyugalom nekem óriási kincs.

24/f és 23/l

2022. ápr. 9. 02:37
1 2 3 4 5 6
 31/51 A kérdező kommentje:
Itt én kérdezek. Egyébként megvan az oka, de az nem a kérdéshez tartozik, miszerint miért kell másnak a pénzét beosztani. Ráadásul az, hogy 23 éves vagy, nem értem mit számít.
2022. ápr. 11. 09:35
 32/51 anonim ***** válasza:
87%

Sokan oda szoktak irni, hogy a kérdező lássa, milyen életkorú egy egy válaszoló.

Egyébként azért releváns a korom, mert fel éve össze költöztem a párommal és minden okes, nem osztjuk be egymás pénzét és szeretjük egymást.

Nálatok egyik sem stimmel.

2022. ápr. 11. 10:21
 33/51 anonim ***** válasza:
18%
Nekem a feleségem meg a szüleim bankszámláját is kezelni akarja nemhogy a pénzem
2022. ápr. 11. 12:31
 34/51 anonim ***** válasza:
80%

Ne költözz így és nagyon nem normális, hogy Ő kezelné. Ha komolyan gondolnátok, akkor nyissatok egy külön számlát vagy valahogy rakjatok x összeget közösbe gyűjteni, amihez nem nyúltok, a többivel meg maga rendelkezzen mindenki.

Amúgy szerintem itt bőven több gond van köztetek, mint a kassza és nagyon fiatalok vagytok még.

2022. ápr. 11. 13:23
 35/51 anonim ***** válasza:
90%

Nem akarsz összeköltözni.

Ha összeköltöztök, ugyanis:

1/ kaució

2/ bérleti díj

3/ rezsi díj

Az 1-est közösen rakjátok össze.

A 2-es, 3-as szintén közös költség.

A háztartás, a mosószer, takarítószer közös költség.

Az otthoni étkezés közös költség.

Megállapodás szerint ennek fedezetét le kell tennetek az asztalra.

Ha pedig lakást akartok, akkor ahhoz számlát nyitni, közösen spórolni.

Nőj fel!

A barátnőd már felnőtt.

Viszont, ha nem tervezel vele hosszú távon ( hiszen mindig találsz valami sürgős költeni valót), akkor ne rabold az idejét. Nyilván, ő családot akar.

Te erre nem vagy készen. Te még csak ott tartasz, hogy a te keresetedet csak te osztod be. Ok! Csak ha együtt élsz valakivel, akkor a közösbe előre le kell tenni, ami a közös költséget fedezi.

Nálad ez már a kaució előteremtésével kapcsolatban megbukott.

Ezért javasolta a barátnőd, hogy gyűjtsétek együtt, tedd be a részed minden hónapban, míg összejön.

De te már az elején képtelen vagy érett férfi módjára gondolkodni, cselekedni.

Ostobán gondolkozol.

2022. ápr. 11. 13:42
 36/51 anonim ***** válasza:
84%

#35 leírta, mi a helyzet, innentől azt hiszem, nincs is több kérdés.

Szakíts, éld az életed, kezdj a pénzeddel, amit akarsz, más idejét viszont ne rabold!

2022. ápr. 11. 16:18
 37/51 A kérdező kommentje:
Nem lennék felnőtt, mert én más életvitelt szánok magamnak? A lány gondolkodásából egyedül azt látom, hogy az életem irányítva lenne. Saját magam akarom irányítani az életem.
2022. ápr. 11. 23:07
 38/51 anonim ***** válasza:
100%

Nem mindenkinek való az együttélés, meg a kapcsolat.

Neked se.

Ez nem baj, csak engedd el ezt a lányt, és mindenki jól jàr.

2022. ápr. 11. 23:13
 39/51 A kérdező kommentje:
Bezzeg sokan mondják, hogy majd úgyis változni fog ez. Hát van akinél ez sosem változik.
2022. ápr. 11. 23:27
 40/51 A kérdező kommentje:
Jó pár éve már a laza kapcsolatok híve vagyok.
2022. ápr. 11. 23:27
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!