Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az normális ha a barátnőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az normális ha a barátnőm elvárja, hogy a fizetésemből C összeget adjak oda neki spórolásra?

Figyelt kérdés

A spórolás még érthető, kb eddig a pontig, hogy spórolás. Viszont azt a saját bankszámlámon is tökéletesen meg tudtam tenni eddig is, és elköltöttem amire szerettem volna. Viszont ő úgy van vele, hogy én a közös lakhatásra (hogy albérletbe menjünk, kaució) nem fogok tudni félre tenni, ezért adjam neki a pénzem, majd ő félre teszi nekünk. Na de ha kaki kerül a levesbe akár valahol hajnalban, és nekem kellene az a pénz sürgősen, és őt nem érem el, akkor rohadhatok meg. Ez csak durva példa volt persze. Ha a saját pénzemért én dolgozom meg, akkor azt ne akarja már senki eldönteni helyettem, hogy mikor és hol lesz a helye.

Esetleg én gondolkodom rosszul? Vagy manapság már mindenkinek bele kell beszélnie mindenbe? Én pont letojom, hogy az ő saját megkeresett kis pénzét mire teszi félre, vagy költi el. Viszont kezdek úgy lenni ezzel már az utóbbi időben, hogy inkább fizetek egyedül többet albiért lakótárs nélkül, minthogy máshoz kelljen minimálisan igazodnom, és más hisztijét megoldanom. A nyugalom nekem óriási kincs.

24/f és 23/l

2022. ápr. 9. 02:37
1 2 3 4 5 6
 21/51 anonim ***** válasza:
94%
Mivel két hónap max. a kaució, így ha két hónap alatt nem tudjátok osszetenni, akkor bérleti díjat sem fogtok tudni fizetni.
2022. ápr. 9. 09:34
 22/51 anonim ***** válasza:
89%

Figyelj, én valahol megértem a lányt.

Megbeszéltétek, hogy magasabb szintre léptetitek a kapcsolatotokat, ő megteszi a szükséges lépéseket hozzá, te meg csak halogatod. Gondolom, már most látja, hogy nem bírsz spórolni, nem tudsz félrerakni, és aggasztja a dolog, hogy lehet így közös jövőt tervezni.

Mondjuk én nem értem, hogy akartok albérletbe menni, ha még egy kauciót sem tudtok összespórolni.

Valaki írta, hogy éretlen vagy még ehhez a kapcsolathoz, igaza van, inkább hagyjátok egymást. A lány szerintem már valami komolyabb vágyik, most összeköltözésre, aztán házasságra, gyerekre, otthonteremtésre, ez csak akkor működik, ha mindkét fél akarja, neked láthatóan nem fontos. Ami nem baj, csak akkor ne hitegesd meg nem húzd az idejét, hadd találjon valaki helyetted, akinek hasonlóak a céljai.

Nem illetek össze.

2022. ápr. 9. 10:31
 23/51 A kérdező kommentje:
Azért nem jött össze kaucióra való, mert eddig az összeköltözésnek nem ugrottunk neki. Nemrég kezdtünk el kaucióra spórolni, amire gyűlik is a pénz. Összeköltözés után is ő akarná a pénzem kezelni. Amire eddig össze akartam spórolni, arra össze tudtam úgy is, hogy közben jött kötelező váratlan kiadás (autóra kellett pl. költeni).
2022. ápr. 9. 12:07
 24/51 A kérdező kommentje:

"Csak egy jótanács. Ne legyen közös kassza, ne legyen ellenőrzés nélküli spórolás mert lehetséges hogy holnap már nem lesztek együtt.

23 évesen még így működik, a csaj gondol egyet és szakít. Bármiért.

Aztán lehet vitázni a pénzen."

Már ebbe is bele gondoltam, amibe a 14-es válaszoló. Egyébként igen, már nem vagyok benne biztos, hogy össze szeretnék költözni vele, mert baromira a fejemre van nőve, és sok mindenben próbált meg irányítani. Ráadásul ő is költ más dolgokra, amik nem is szükségesek, mint kapásból 3db puzzle, és egyebek ami nem fontos egyáltalán. Múlt hónapban ő majdnem le nullázta magát, én egyáltalán nem.

2022. ápr. 9. 12:16
 25/51 anonim ***** válasza:
75%
Elköszönni.
2022. ápr. 9. 12:27
 26/51 anonim ***** válasza:
92%

Most akkor mi a kérdés? Minek vagytok egyáltalán együtt?

Mi alig vártuk a férjemmel, hogy összeköltözhessünk, mert szerelmesek voltunk, minél több időt együtt akartunk lenni. Egy kapcsolatnak az a lényege, pláne az elején, hogy szereted a másikat. Akkor meg vágysz rá, hogy többet legyél vele.

Te láthatóan nem vagy szerelmes, minek akartok akkor össze költözni?

2022. ápr. 9. 12:47
 27/51 A kérdező kommentje:
Már én se tudom. Kiábrándultam belőle a sok konfliktus miatt. Viszont a kérdésem a pénzem beosztására irányult. Közös kasszát sose szeretnék senkivel.
2022. ápr. 9. 14:40
 28/51 anonim ***** válasza:
62%
Hát van magához való esze a csajnak. Szóval minden hónapban adjál neki pénzt. O majd megőrző neked.:). Hát nem rossz duma. Ha közben szakitanatok visszaadna? Ha már most O akár gazdálkodni gondold el mi lesz később. Tudod vannak nos férfiak akik zsebpénzt kapnak otthon az asszonytól a saját fizetesukbol. Ha most ebbe belemesz veled is ez fog történni.
2022. ápr. 10. 00:48
 29/51 A kérdező kommentje:
Pontosan ezt látom én is magam előtt, ha belemegyek. Az ő anyja és élettársa közös kasszán vannak. Nekem az se lenne járható út, mert elvesznék a számokban.
2022. ápr. 10. 04:03
 30/51 anonim ***** válasza:
77%

De kit érdekel, hogy mit tennénk mi a helyedben ? Ott kezdjük, hogy biztos nem költöznek össze valakivel, akit nem szeretek. Innentől meg egyáltalán nem releváns a kérdésed. Minek gondolkozol rajta, hogy osszekoltozz-e vele ? Miért nem azon agyalsz, hogy miért vagy vele egyáltalán?

23N

2022. ápr. 11. 09:26
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!