Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Titeket zavar ha a párotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket zavar ha a párotok egy rendezvényen kicsit becsiccsent?

Figyelt kérdés

Én sosem fogyasztok alkoholt. Soha egy kortyot sem. A párom sem szokott inni, max nyáron 1-1 sört a hétvégi ebédekhez, strandon, ilyesmi.

Viszont ha nagyobb összejövetelre, rendzvényre mint pl Szilveszterezés, lagzi, szülinap barátokkal, akkor becsiccsent. Nem szokott részeg lenni, tud magáról, de olyankor látni rajta, hogy itókás és vicces kedvében van.

Titeket ez zavarna?

Tudom, hogy nem jogos ez tőlem, mert évente 5-6x ha megesik, mégis zavar. Legszívesebben megtiltanám azt, hogy ilyenkor igyon. De az nem lenne fair. Nem árt vele senkinek, sosem taccs részeg, csak egy picit elengedi magát.

2022. ápr. 8. 16:58
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Menekülnék az ilyen kontrolláló személytől. Mondom ezt úgy hogy eseményeken egy pohár pezsgőt, vagy bort iszom és nem többet. Kiengedi kicsit a gőzt, mi ezzel a baj? Nem totákáros, nem agresszív, csak jó kedve van. Már ez is bűn? A feltevésedre meg hogy ha minden héten járnátok, minden héten inna. Nyilván nem, mert akkor amúgy is inna ha ilyen hajlama lenne. Ez csak annak az adott társaságnak, hangulatnak szól és kicsit kibújni a hétköznapokból, elfelejteni a stresszt.
2022. ápr. 8. 17:42
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Azért valószínűleg nem véletlen, hogy nem megy minden hétvégén rendezvényre…

Amúgy meg, ha zavar ilyenkor, hogy becsiccsent, meg lehetne vele beszélni, hogy ha olyan helyre mentek, ami inkább hozzád kapcsolódik, akkor ott ne nagyon igyon, ha meg hozzá, akkor hadd igyon. Évi ez a pár alkalom nem a világvége.

Amúgy miért zavar ez téged ennyire. Az én részegeskedéssel és rendszeres ivászattal szembeni ellenérzésem abból ered, hogy 4 embert, köztük az apámat és nagyapámat temettem alkohol miatt. Nálad is hasonló az ok?

2022. ápr. 8. 17:43
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem viselkedik gázul akkor okés. Ha csak jókedvű, az rendben van, Ha agresszív és bunkó lesz azt nem viselném.
2022. ápr. 8. 17:44
 14/20 A kérdező kommentje:
Én vagyok a nő.
2022. ápr. 8. 17:53
 15/20 A kérdező kommentje:
És kontroll mániás sem vagyok. Egyszer sem mondtam, hogy ne igyon. Belül zavar egy picit.
2022. ápr. 8. 17:54
 16/20 anonim ***** válasza:
75%
Nem, hanem iszok vele együtt és jól érezzük magunkat.
2022. ápr. 8. 17:54
 17/20 anonim ***** válasza:
0%

Engem zavar, ha látom, hogy sok, akkor simán leállítom, ha nem állna le, akkor csomagolhatna.

Mindnél ez a szabály.

2022. ápr. 8. 17:55
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Amíg nem viselkedik teljesen felvállalhatatlanul,addig nem zavar.
2022. ápr. 8. 18:51
 19/20 anonim ***** válasza:
53%
Én is nő vagyok, hasonló a felállás nálunk is. Nem örülök neki, de elfogadom, maximum belül zavar kicsit.
2022. ápr. 8. 21:02
 20/20 anonim ***** válasza:
Én iszok a párommal, ha úgy adódik. Úgy hogy előtte 7 évig semmilyen alkoholt nem ittam. Én azt mondom ennyi jár nekik is. Párom családja bortermelő, pálinka főzőjük is van. Eleinte nekem is fura volt, de náluk ez olyan hagyomány hogy összeülnek. Család, barátok. Nem minden napos, de havonta 1x biztosan.
2022. ápr. 8. 21:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!