Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket zavar ha a párotok egy rendezvényen kicsit becsiccsent?
Én sosem fogyasztok alkoholt. Soha egy kortyot sem. A párom sem szokott inni, max nyáron 1-1 sört a hétvégi ebédekhez, strandon, ilyesmi.
Viszont ha nagyobb összejövetelre, rendzvényre mint pl Szilveszterezés, lagzi, szülinap barátokkal, akkor becsiccsent. Nem szokott részeg lenni, tud magáról, de olyankor látni rajta, hogy itókás és vicces kedvében van.
Titeket ez zavarna?
Tudom, hogy nem jogos ez tőlem, mert évente 5-6x ha megesik, mégis zavar. Legszívesebben megtiltanám azt, hogy ilyenkor igyon. De az nem lenne fair. Nem árt vele senkinek, sosem taccs részeg, csak egy picit elengedi magát.
Egyáltalán nem zavarna. Mi a problémád vele?
Nem agresszív, nem hülye, nem rosszullétig issza magát, nem talicskában kell hazatolni. Ha a lazasága zavar igyál meg ilyenkor te is egy pohár italt, nem fog megártani!
Hát, úgy van nálunk ahogy leírtad utolsó, azt leszámítva, hogy szinte minden rendezvényen ez van. Mert évente 10x se jutunk el ilyen rendezvényekre...
Pont azon gondolkoztam, hogy ha minden hétvégén mennénk, mindig inna?
Szerintem joggal feltételezhetem azt, hogy egy besavanyodott ember lehetsz.
Az példaértékű, ha valaki egyáltalán nem fogyaszt -alkoholt, na de szerintem azzal sincs semmi gond, hogy a barátnőd alkalmanként elengedi magát.
Engem biztosan megfojtanál ilyen hozzáállással, pedig én sem vagyok egy iszákos típus 🤷♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!