Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megbocsátható? Jogosan zavar ez?
Figyelt kérdés
Első kapcsolat, sok év után szakított, de csak akkor, mikor rá jött,hogy tetszik másnak, és van más lehetősége is. A több év alatt elismerem, hogy sokszor megaláztam, csúnyán viselkedtem vele, nem nagyon mehetett nélkülem sehova, sokat veszekedtünk stb. De ő csak akkor szakított, mikor már volt más, és azt gondolta, lehet a másikból valami. Ha nincs a másik, nem szakít ezek ellenére sem, legalábbis egyelőre. Később változtattam a hibáimon, újra összejöttünk, előtte próbálkozott több lánynál is de csak részben járt sikerrel. Azt állította, én voltam élete szerelme, de megutált a viselkedésem és a veszekedések miatt. Neki is voltak hibái, nem kevés, pl rengeteget hazudott, nagyon vitakerülő. Megbocsátható ez, hogy csak akkor mert ebből kilépni, mikor már volt más akivel flörtölgethet? Engem zavar az, hogy miért nem lépett ki az előtt, hogy lett volna más. Illetve felmerül az, hogy ha jó lett volna a kapcsolatunk, első kapcsolat miatt és ennyi év után nem lett volna-e ugyanez az új varázsa miatt? Mit gondoltok?2022. ápr. 3. 12:21
2/7 anonim válasza:
Minek jöttetek össze újra? Volt egy eleve rossz kapcsolatotok, előbb-utóbb úgyis talál nálad jobbat.
A megbocsátás ebben az esetben nem értelmezhető, azt írtad nem csalt meg. Inkább azon kellene gondolkoznotok, hogy a szart tologatni miért éri meg, úgyis betemet majd titeket.
3/7 anonim válasza:
A szar kapcsolat az szar kapcsolat!
Ja és lehet a szenvedélyre fogni.
4/7 anonim válasza:
Gondolom a szex jó volt a sok szívatás ellenére is. Azért nem dobott, mert nem lett volna kit kettyinteni.
5/7 anonim válasza:
Lehet hogy annyira aláástad az önbizalmát, hogy csak más segítségével tudott kitörni a kapcsolatból. Most ha jól értem megint együtt vagytok, és már azon gondolkodsz, hogy mi az az ok amiért megint be tudnál rá hisztizni? Hagyd békén szegény srácot!
6/7 anonim válasza:
Ha sokszor megaláztad, és ő ezt tűrte, az azt jelenti, hogy sem az önbizalma, sem az önbecsülése nem volt túl acélos, amin a te viselkedésed csak még rontott. A harmadik fél visszajelzése kellett ahhoz, hogy rádöbbenjen, hogy más is juthat neki.
7/7 anonim válasza:
Neked itt nem kell megbocsátani semmit. Szenya voltál, megérdemelted. Hagyd őt bèkén
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!