Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lehet az hogy csak akkor tesznek értem ha vagy szakítok, vagy azt hiszik majd lelépek, de amig ott vagyok szeretve szívvel, meg semmi?
Exeimnek pl az eljegyzés is csak akkor jutott eszükbe mikor en már szakitok. A kapcsolatban érdekesmódon nem.
Ugyanigy a csillagokat is csak akkor hozza le mindenki míg össze nem jövök vele, vagy konkrétan el akarom hagyni.
Ugy hidegen is hagyna mindez mert exek már hál istennek.
De a jelenlegi lárom is kezdi
Mivel megszűnik most a munkahelyem es"szabad leszek", azaz felszabadul ezzel millio időm, amig ő dolgozik attol retteg, hogy majd én addig pasizom és féltékeny.
Így valamiért elkezdte lehozni a csillagokat. Mindent "tesz alám".
Alapbol miért nem képesek ilyenekre, csupán szeretetből vagy figyelmességből vagy, odaadásbol csak?
Van pár lehetőség, hogy miért...de egyik sem biztos.
Van egy ismerősöm, a csaj nagyon jól néz ki, a pasi baromira ne, mázlija volt nehezen hozta össze a kapcsolatot....de persze mindenhová elviszi inkább többet dolgozik csak legyen pénz...
És el is jegyezte őt, gondolván így a csaj tutira nem fogja őt elhagyni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!