Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lehet az hogy csak akkor tesznek értem ha vagy szakítok, vagy azt hiszik majd lelépek, de amig ott vagyok szeretve szívvel, meg semmi?

Figyelt kérdés

Exeimnek pl az eljegyzés is csak akkor jutott eszükbe mikor en már szakitok. A kapcsolatban érdekesmódon nem.

Ugyanigy a csillagokat is csak akkor hozza le mindenki míg össze nem jövök vele, vagy konkrétan el akarom hagyni.

Ugy hidegen is hagyna mindez mert exek már hál istennek.

De a jelenlegi lárom is kezdi

Mivel megszűnik most a munkahelyem es"szabad leszek", azaz felszabadul ezzel millio időm, amig ő dolgozik attol retteg, hogy majd én addig pasizom és féltékeny.

Így valamiért elkezdte lehozni a csillagokat. Mindent "tesz alám".

Alapbol miért nem képesek ilyenekre, csupán szeretetből vagy figyelmességből vagy, odaadásbol csak?

2022. ápr. 8. 14:05
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
*párom
2022. ápr. 8. 14:05
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Aha, tök normális, hogy ha megszűnik az állásod, a hapsinak első, ami eszébe jut, hogy lesz időd pasizni. Hát hogyne. És te egy ilyen félkegyelműt szeretnél megtartani?
2022. ápr. 8. 14:11
 3/14 A kérdező kommentje:

Féltékeny tipus.

Ebben mondjuk eléggé közösek.

Amig nem ártanak nekem a kontrollal, addig semmi baj.

2022. ápr. 8. 14:13
 4/14 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy, milyen hosszú kapcsolatokról van/volt szó?
2022. ápr. 8. 14:16
 5/14 anonim ***** válasza:
95%

Te elvárnád, hogy ne maradjon abba soha a csillagok lehozatala...

Mivan ha egyszerűen megunnak téged? Már sok leszel nekik? Esetleg túl sok a hiszti.

Mert itt most csak a pasikat szidtad, nézzük meg a másik oldalt is, hogy vajon te olyan tökéletes vagy?

2022. ápr. 8. 14:20
 6/14 A kérdező kommentje:

Változó. Egyik 5 éves,másik 3 éves kapcsolat, legutolsó exemmel viszont 1.5 év mulva már szakítottam de 1 éven belül már leírta magát mondjuk előttem. Mostmeg sir ugye.(akkor kellett volna sírni mig eselye volt)

A jelenlegi páromban pont azt szerettem meg elsősorban hogy ő már kaocsolatban tesz értem es nem kell ehhez szakítani sem. Rengeteg mindent letett már az asztalra a bizalmamhoz is és ahhoz is hogy komolyan vehessem őt vagy komolyan merjem venni őt.

És most ez meglepett hogy miért is kezdett most hirtelen nekem a csillagokat is lehozni..? Hirtelen változott. Es most állt össze hogy jah ujabban féltékeny..

En 28n

2022. ápr. 8. 14:22
 7/14 A kérdező kommentje:

5# a bajom hogy csak arra gyúrnak hogy megkaojanak megtartsanak.

Egy alodi parkapcsolat nekem viszont arrol szol hogy a társam mellett állok amikor VAN. Nem akkor amikor meg nincs es meg akarom szerezni vagy le akar lepni es nehogy boldog legyen hanem lekotom inkabb magamhoz! Ez nekem gerinctelen.

2022. ápr. 8. 14:24
 8/14 A kérdező kommentje:
A társunkkal kellene társként viselkedni szerintem. Es nem csak azon lenni hogy megszerezzem es lekössem csak nehogy lelépjen.
2022. ápr. 8. 14:25
 9/14 anonim ***** válasza:
Na de a jelenlegi társként viselkedett eddig is, nem? Azt írtad, eddig ok minden. Most elkezdett jobban teperni, te meg úgy értékeled, biztos mert féltékeny. Azért ez se 100%.
2022. ápr. 8. 14:28
 10/14 A kérdező kommentje:

Igen azt hittem ez ő.

De most meg rákapcsolt duplán.

Oke lehet nem a féltékenység okozza ez igen az én teoriám csak. Akkor meg mi okozza? Hirtelen kapcsolt nagyobb fokozatra pont párhuzamban azzal ahogy feltekeny lett

2022. ápr. 8. 14:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!