Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet azt elérni, hogy kapcsolatban változzon, és ne akkor akarjon, amikor már szakítok?
Amikor szakítok valakivel egyből változik, könyörög, sipákol.
Ezt már kezdem unni és szeretném megelőzni a jelenlegi kapcsolatomban.
Olyan problémák vannak, amin ő is akkor változtatna csak ahogx elnézem, akkor nézne csak magába ha kidobom.
Ne utólag akarjanak megváltozni, mikor már vége, kiszálltam, esetleg már inkább más pasira is nyitok, hanem kapcsolatBAN akarjanak megváltozni míg esélyt adok.
Ezt hogyan érhetném el?
Nem akarok utólagos picsogást, ígérgetéseket hallani megint, mikor már pápát intettem.
Alapvetően nem hiszek abban, hogy érdemben lehet kívülről változatni felnőtt emberi viselkedéseken.
Lehet, hogy akkor tud már csak belső motiváció (kvázi tanulság) lenni az elvárásod, ha megélte a hozzá kapcsolódó veszteséget.
Nézd a jó oldalát: ha képes tanulni a hibájából, a következő párjának már induláskor könnyebb dolga lesz :)
Nem masoknak akarok embereket felkésziteni. Nen meg kapom a sz.rt. fejlodik. Masnak.
Az exemen kiprobáltam szakitás után még találkoztam vele, valoban gyökeresen változtatott. Ettol fuggetlenul is offoltam, mert ugye en már leváltam rola.
A barátaimat nem egy kovetkező nőnek akarom "fejleszteni", hanem magamnak.
Ok mind olyanok ám mint szakítás előtt
Felnott embert meg nem tudsz megváltoztatása
Hogy szakítás után teper az csak rövid távú Pár hét és minden menne a régi kerékvágásban
Ha nem ok vele szakítás
Majd jön olyan akivel nem kell jatszmazni
"Hogy szakítás után teper az csak rövid távú Pár hét és minden menne a régi kerékvágásban"
Ez nem feltétlenul van így.
Tapasztalatom van az ellenkezőjére. A tartos maradando változásra is.
Egy párkapcsolat nem arról szól, hogy meg akarom változtatni a másikat, hanem elfogadom olyannak amilyen!
Mindenkinek van egy alapszemélyisége, azon nem lehet változtatni.
Ha te a "saját képedre akarod formálni" a másikat, az nem fog menni, mert ő olyan amilyen.
Kisebb dolgokban tud hozzád igazodni, amiből azt gondolhatod, hogy megváltozott. De ha "át akarod őt alakítani" olyanra ami neked jó, az nem fog menni, mert ő nem érzi majd jól magát veled. Ideig-óráig úgy csinál, mintha neki is jó lenne az általad előírt változás, de ez az állapot nem lesz hosszú életű.
Amikor társat keresel magad mellé, akkor olyat keress aki illik hozzád anélkül is, hogy meg akarnád változtatni. Az már régen rossz ha neki úgy kell viselkednie, gondolkodnia, éreznie, ahogy te akarod.
Tudomásul kell venni ha valakivel nem illetek össze.
Nem a magam képére. Hanem simán parkapcsolatra valo képességekrol irok.
Amiket valoban szakitas utan más kamatoztat.
Nem olyan oroblemakrol van szo ami csak nekem nem tetszik hanem senki nem tolerálná.
Persze vannak olyanok akik nem változnak es minden kovetkezo es kovetkezo párjuk is ki fogja dobni. De vannak akik képesek fejlodni!!
A következő nojevel se lesz alkalmas kapcsolatra
Amit te kívülről látsz az semmi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!