Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért zsarolással akarnak mindent elérni egy kapcsolatban, ahelyett , hogy kedvességgel inspiràlnák a párjukat arra, hogy az sokmindent meg tegyen értük?
Nem kapsz pu.cit, ha ez meg az nem lesz.
Megcsallak ha..
Nem láthatod a gyereket..
"kedvességgel inspiràlnák a párjukat arra, hogy az sokmindent meg tegyen értük"
Ezt hogy kell?
"kedvességgel inspiràlnák a párjukat arra, hogy az sokmindent meg tegyen értük"
Ez engem is érdekelne, hogyan kell.
Ez egyébként bonyolultabb ennél. Nyilván a nő meg férfi máshogy van összerakva.
De pl. Velünk is előfordult már, hogy akárhogy, szép szóval, mindenhogy kérleltem a páromat, próbáltam mondani neki. Ha mindenhogy süket Fülekre talál a dolog, akkor jön a manipuláció. Esetemben így volt legalábbis
Persze lehet mondani, akkor az a férfi nem is hozzám való, hagyjam el, de igenis vannak olyan helyzetek már, mikor végső elkeseredettségbe ezt a módszert választja az ember.
Mi az, hogy a nők? Minden nő? Vagy csak a nők? Nyilván nem.
Szóval sz.rsz a párod fejére és még ő legyen kedves?
Életemben nem manipuláltam senkit, mindig a megbeszélés híve voltam, engem így neveltek. De hát a férfiakkal megbeszélni bármit....ha elmondod mi a bajod, az hiszti. Meg nem is úgy van. És ő nem is. És te most menstruálsz? Pedig veszekedős sem vagyok, tehát ezek nyugodt beszélgetésnek indultak. Részemről.
Hidd el, sokan azért manipulatívak mert könnyebb, gyorsabb és az eredmény biztosabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!