Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan lehet azt elérni, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet azt elérni, hogy kapcsolatban változzon, és ne akkor akarjon, amikor már szakítok?

Figyelt kérdés

Amikor szakítok valakivel egyből változik, könyörög, sipákol.

Ezt már kezdem unni és szeretném megelőzni a jelenlegi kapcsolatomban.

Olyan problémák vannak, amin ő is akkor változtatna csak ahogx elnézem, akkor nézne csak magába ha kidobom.

Ne utólag akarjanak megváltozni, mikor már vége, kiszálltam, esetleg már inkább más pasira is nyitok, hanem kapcsolatBAN akarjanak megváltozni míg esélyt adok.

Ezt hogyan érhetném el?

Nem akarok utólagos picsogást, ígérgetéseket hallani megint, mikor már pápát intettem.

#szakitas elott
2022. márc. 26. 09:50
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Az agresszív hapsid még mindig??
2022. márc. 26. 10:50
 12/14 anonim ***** válasza:
Ez sajnos így működik. Velem is sokszor ez volt, rendbe szedtem, dobott, aztán a következő nőjevel már valóban nagyon jól bant, holott fele annyit nem tett érte, mint én.
2022. márc. 27. 09:55
 13/14 A kérdező kommentje:
valóban képesek változni.de ezt hogyan lehet elérni szakitás helyett?
2022. márc. 27. 10:23
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Úgy, hogy eleve ilyen "megváltozott" férfit kerítesz magad mellé.
2022. márc. 27. 10:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!