Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyanakodtatok már megcsalásra úgy, hogy később kiderült, alaptalan volt?
Csak a mostani páromrol írok nem sorolgatok több peldát.
A gyanakvá alapja a következők voltak:
1.Mesélte hogy anno régen a pultossal kavart (csak szex alapon)es amikor valami csajjal volt ott a vendéglátohelyen, a pultos feltekenyen nézett rájuk(ezt röhögve mesélte)
2. Amikor elmentunk a jelenben egy helyre kávézni az egyik pultos rá volt tapadva, meg ugrott szinte a nyakába ugy megörült a páromnak ahogy beléptünk. Irto közvetlen nő. (De párom mesélte hogy a férje a haverja meg ezereve ismerik egymást meg a csaj be sem jön neki amugy es a csajnak ki is fejezte hogy en szamitok neki)
3.hozott nekem haza rózsákat de csak 2 szálat (olyan érzést keltett mintha a 3.at utkozben lepasszolta volna)
4. Munkábol hazafelé jövet azt mondta ivott egy kávét még
Igy szépen összeraktam magamban a kovetkezőket:
1.A pultos csajjal csak elottem játsza azt ,hogy velem van, en szamitok, es a hátam mögött lehetnek közvetlenkedőbbek egymassal vagy egyenesen d.gnak is -a régi időkből a sztorija alapján- paromnál ugyanis ez lehetséges opcio.
2.valamiert a nyakába ugrál a csaj szinte..(amire a parom nekem azt mindja nem érti miért örül neki ennyire..ugyanmár..)
3.Munkabol hazajövet akkor be is ment hozzá kávézni mivek azt mindja kávézott(begigpörgettem a lehetséges beosztást fejben es simán kijött az hogy simán pont az a pultos volt akkor beosztva)
4.hianyzik egy rozsa.
Ugye mennyire hatalmasan logikus???
Es kiderult hogy amugy marhára nincs semmi közük egymáshoz, csak a meloban kavézott a párom a főnökével, es valoban 2 szal rozsat hozott csak mert nincs azzal képben hogy nőknek páratlanul illik adni(es valoban korabbam is dupla rozsákat kaptam eddig is tole)
Neha olyan faek egyszeruen kilogikazhatok a megcsalások pedig es akkorát lehet velük mellélőni is pedig mint egy ház.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!