Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha vita miatt külön alszunk,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha vita miatt külön alszunk, nem magába néz, hanem megvádol megcsalással, és béküléskor még ő akar új esélyt adni?

Figyelt kérdés

Nem egyszer hanem kb állando jelleggel vádol ilyenekkel.

Meg kéri hogy bizonyitsam hogy hűséges vagyok. Dehát az ő tévképzetei ellen hogyan bizonyítsak én? Eleve szélmalomharc.

De nem is ez a kérdés, hanem pl berágok olyanokon ahogyan velem beszél vagy fenyeget, egyszerűen szakítanom is kellene olyan szinten bunkó, és veszélyes.

Ilyen esrtekben nem alszom vele.

És mindig az a vége, hogy nem ő néz magába hogy viselkedjen mert elveszít, hanem egyszerűen vádol azzal hogy lehet más férfival aludtam, megcsaltam stb és megint én bizonygatok, és még ő ad nekem újabb esélyeket!

És gyakorta hozzám vág olyanokat is ahányszor különaludtam, hogy biztos annyiszor csaltam meg. És én őt átverem, stb, ebből jönnek a fenyegetései is és a tarthatatlan elfogadhatatlan veszekedések amiket nem szabad de nem is lehet már tolerálni olyan szinten kikel magából, mint egy őrült.

Hiába mondom neki hogy ne más pasira mutogasson hogy én azért mennék el mert mással csalnám, hanem igenis Róla van szó, ő taszít el magátol a viselkedésével!

Annyit azokott néha mondani, hogy majd visszafogja magát, belátja hogy néha túlreagal. De tartja a féltékenykedest továbbra is és hogy még ő ad nekem esélyeket.

Hogyan állítsam le hogy ne vádoljon?

#terror #alaptalan vád #ártatlanok büntetése
2022. márc. 21. 09:30
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

szakítanom is kellene olyan szinten bunkó, és veszélyes.

Ilyen esrtekben nem alszom vele.

Nem csak ilyen esetekben bunkó, és nem is szeret, nem is tisztel.

Ki ő neked? Miért jó neked vele lenni, ha még együtt aludni se tudtok békében, szretetben?

2022. márc. 21. 09:33
 2/9 A kérdező kommentje:
A külön alvás, amikor bekattan, megőrül, bunkó, veszélyes, sacc havi kétszer van.
2022. márc. 21. 09:43
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
De mondd mar meg , kerdezo , hogy ez neked jo?! Mi a francnak vagy vele? Dobd ki ! Magad mondod , hogy veszelyes , bekattan , megorul ! A masik dolog ami meg ijeszto , hogy ha nem vele alszol akkor megcsalod! Ez egy beteg ember ! Nem fog valtozni!
2022. márc. 21. 09:53
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem írj még ki ugyanerről 30 kérdést és akkor megoldódik.

Tényleg az ember egy ideig segítene, tanácsolja neked mit kéne tenned, de egy idő után rájön, hogy neked tetszik ez..

2022. márc. 21. 10:03
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy általában azok a férfiak vannak rápörögve ennyire arra, hogy biztos megcsalod őket (persze ok nélkül feltételezik ezt), akik szintén megcsalnak téged, szóval vigyázz.

Plusz ha ilyen agresszív is még mellé, hogy külön kell aludnod, akkor lehet jobb lenne fontolóra venni a szakítást.

2022. márc. 21. 10:05
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Dobd már ki! Különben ugyanolyan nyomorék vagy te is hogy ezt elviseled!
2022. márc. 21. 11:06
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

"Hogyan állítsam le hogy ne vádoljon?"

Talàn dobd ki vègre...

2022. márc. 21. 12:16
 8/9 FoxtrotLidérc ***** válasza:
100%
Ez de édes... Még ez bocsátja meg neked a saját hülyeségét,de emellett egy agresszív kismalac... Egyem meg! Besz*rok! És hogy havi kétszer... Az egész kapcsolat alatt EGY ilyen hülyeség is pontosan eggyel több, mint "amennyi normál határértéken belül van"... Hajítsd ki, vagy menekülj! Ez csak rosszabb lesz. :(((
2022. márc. 21. 13:27
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg nem unod?

Szerintem is élvezed ezt az állandó drámát.

2022. márc. 21. 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!