Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A női megèrzès mindig beválik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A női megèrzès mindig beválik vagy sokszor alaptalan? Mit tapasztaltál?

Figyelt kérdés

Párommal kapcsolatban van egy rossz érzésem ami már kb 3 hónapja tart.

Az egész nyarat így vergődtem vègig, nem tudom megmagyarázni mi okból, mert nem viselkedik másképp, nem találtam csalásra utaló jeleket...mégis bennem mintha folyton az az èrzès lenne. Reggelente gyomorgörccsel kelek,mint mikor nagyon fèlek és stresszelek. Néha sírás jön rám, hányinger...nem vagyok nyugodt és nem èrzem mellette azt a meghitt biztonságot amit régen.

Elmondása szerint nem történt semmi, ugyanúgy szeret és időközben meg is kèrte a kezem.

De a megèrzèsem nem hagy nyugodni és nem értem ezt.

Azóta folyton olyan videókat és cikkeket látok, amik arról szólnak hogy a nők képesek megérezni hogy valami nem oké és hinni kell benne

Hogyan döntsem el ha semmi kézzelfoghatót nem látok ?

2021. szept. 2. 16:16
 1/8 anonim ***** válasza:
51%
Nőként írom: ne tedd tönkre magad és a vőlegényeddel való kapcsolatodat teljesen ok nélkül!
2021. szept. 2. 16:18
 2/8 anonim ***** válasza:
93%
Nem hiszek az ilyenben, de ha túl nagy jelentőséget tulajdonítasz egy alaptalan megérzésnek, akkor te magad fogod rombolni a kapcsolatotokat. Aztán az is előfordulhat, hogy addig rombolod vele, míg valóra nem válik a megérzésed.
2021. szept. 2. 16:22
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem eddig mindig beváltak a megérzéseim mikor megcsaltak. De viszont ott voltak jelek. Ha nálatok nincs semmi változás akkor lehetséges hogy alaptalan a megérzésed.
2021. szept. 2. 16:41
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Nehéz ügy.

Nekem eddig a megérzéseim mindig bejöttek. Ha nem is pontosan ugyanúgy, de a végén kiderült hogy valami nem stimmel, vagy ez vagy az van.

De az is igaz hogy ezzel azt is tönkre tudod tenni, ami jó.

2021. szept. 2. 16:47
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Jaj de jó olvasni ilyet, nálam ez most 4 napja tart. :( Nem tudom normálisan megindokolni, hogy miért érzem azt, hogy baj van, de szétvet az ideg.

Párom annyiban másabb, hogy kicsit csöndesebb az elmúlt napokban, de váltott műszakozik szóval ez lehet alváshiány, stressz stb... biztos én sem segítek ezen, hogy nonstop kérdezgetem, hogy biztos nincs-e bármi gondja, amit megbeszélne velem... de én is érzem, és elegem van :(

23L 4 éves kapcsolat

2021. szept. 2. 16:48
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
A tudatalattid folyamatosan veszi es dolgozza fel a kulvilagbol erkezo jeleket. Amit aztan megerzeskent kerul at a tudatba. Ritkan csal, mert allati oszton es tokeletesre van csiszolva a tuleles erdekeben. Ilyenkor szoktak jonni az ilyenek, hogy eddig sosem neztem a telefonjaba, de most igen, es ezt meg ezt talaltam. Valamit eszrevettel, amit nem tudsz tudatosan megfogalmazni. Ez akar lehet egy tiedtol eltero szinu hajszal a kocsi ulesen, amit nem szurtal ki, de az agyad azert elcsipte az infot. Persze lehet ennek is tok banalis magyarazata, a ferjed nemcsak a lanyod hozta haza a kocsival, hanem a baratnojet is elvittek egy darabon, szoval keresd a jeleket es tudatosan donts.
2021. szept. 2. 16:56
 7/8 anonim ***** válasza:
25%
1es is nagy igazságot ír. Sok olyat láttam már illetve éltem is át, hogy ha éppen nincsen semmi konfliktusforrás, akkor a nő generál egyet magának, mintha ez valami függőség lenne. Elég markáns erről a véleményem, de ez most messzire vezetne. A lényeg, hogy sajnos nagyon sok lánynak az olyanok kellenek, akikkel lehet balhézni. Ha nem, akkor az uncsi és olyankor ők generálnak dolgokat.
2021. szept. 2. 21:17
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Nemtol fuggetlenul a megerzesek okkal vannak.
2021. szept. 3. 06:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!