Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan lehet azt lazán venni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet azt lazán venni hogy a párod 10 pontos te meg csak 7? Jobbam öltözuk szebb a haja bore kapósabb mint te stb?

Figyelt kérdés
Állandoan frusztrálnak valahol ezek a dolgok benne, hogy olyan jó cuccai vannak, olyan jo ízlese van olyan helyes, olyan szép a szeme, ezerrel kapnak utána, nekem nincsenek jo cuccaim nem szép a szemem nem kapkodnak utánam, és neha mikor felöltözik megcsinálja magát belővi abhaját stb szinte rosszul esik...

#7 vs 10 pontos
2022. ápr. 8. 09:10
1 2 3 4 5
 31/43 A kérdező kommentje:
Higy kegyeskedik engem d.gni es nem mást? Vagy mire legyek buszke?
2022. ápr. 8. 13:06
 32/43 A kérdező kommentje:
Egy pasi nekem nem vetíteni kell.l meg magamat fényezni vele.
2022. ápr. 8. 13:09
 33/43 anonim ***** válasza:
84%

Úristen de egy megkeseredett nő vagy. Na ezért nem kellesz senkinek,ha magad nem becsülöd mástól se várd el.

De az jól esne ha a pasid büszke lenne rád mert szép,kedves ,vonzó vagy igaz e????

pfuuu

2022. ápr. 8. 13:10
 34/43 A kérdező kommentje:

Nekem az esuk jol ha elfogadnak olyannak amilyen vagyok. Reggel ia kócosan is.

Nem az hogy bazári majomnak használnak.

Nem tudom kik a megkeseredettek amugy.

Csak azt tudom hogy engem rossz érzessel tölt el a kettonk kozti kulönbség az ő javára. De megfelelesi kenyszerben sem akarok élni semmiképoen.

2022. ápr. 8. 13:14
 35/43 A kérdező kommentje:
Képtelen vagyok pl olyan indokkal edzeni is, hogy csak a pasim miatt hogy "felnőljek hozzá".ez ég engem demotivál is valójában..
2022. ápr. 8. 13:15
 36/43 A kérdező kommentje:
*még
2022. ápr. 8. 13:15
 37/43 anonim ***** válasza:
Iligy kugya
2022. ápr. 9. 01:05
 38/43 anonim ***** válasza:
Ne iligykegy a pasidra :*
2022. ápr. 9. 01:05
 39/43 Miss Endzsi ***** válasza:
Jó ég, nem, hogy örülnél.
2022. ápr. 9. 12:17
 40/43 A kérdező kommentje:

Kepzeld el a szitut most írok egy szélsoséges példát kifigurázni

Feleveszed a nagyanyádtol kapott "kardigantot", meg a lyukas csizmádat. Melletted felöltözik a párod menő raj "hajabelove-szemöldökebenyalva" "alfának" 50 ezres cuccokban/ruhadarab.

Most tenyleg örülni kéne? Vagy megfelelési kényszeresnek lenni?

Vagy mi is a helyes érzés a gyk-nak?

2022. ápr. 9. 12:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!